aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Δίνουμε το σύνθημα»

«Δίνουμε το σύνθημα»

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν χθες το προαύλιο του “Νίκος Σολομωνίδης” και αποθέωσαν τα παιδιά των ακαδημιών αλλά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά:

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΕΛ θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας που κατέκλυσαν χθες το προαύλιο του “Νίκος Σολομωνίδης” και αποθέωσαν τα παιδιά των ακαδημιών μας αλλά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία στην πρώτη επίσημη προπόνηση το μήνυμα στάλθηκε για άλλη μια φορά δυνατά και ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση. Η ΑΕΛ είναι εδώ με τον κόσμο στο πλευρό της, έτοιμη για να διεκδικήσει τους στόχους της.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΥΦΑΕΛ για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε μέσα σε κόσμια πλαίσια, τους εθελοντές του Yellow Pride Cafe που ήταν στο πλευρό μας, τον Σύνδεσμο Γυναικών “LIONESS” για την προσφορά τους στην προώθηση της Συναυλίας, τους Χορηγούς μας και ιδιαίτερα την Εταιρεία PRINT DIRECT.

Κλείνοντας δίνουμε το σύνθημα για την έναρξη της μεγαλύτερης εκδήλωσης που διοργανώνει η ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια! Είναι ευθύνη όλων μας να γεμίσουμε ασφυκτικά τον χώρο στάθμευσης ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ στις 30 Ιουλίου για να ζήσουμε όλοι σαν μια οικογένεια στιγμές μοναδικές στη Συναυλία της χρονιάς με τους “Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη”.

Είναι ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για το Σωματείο μας να προπωλήσουμε όσα περισσότερα εισιτήρια γίνεται για να στηριχθεί οικονομικά η ΑΕΛ σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Οι χώροι προπώλησης

AEL OFFICIAL SHOP (ΤΗΛ. 97869640)

YELLOW PRIDE CAFE (ΤΗΛ. 70001930)

“ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ” (Ζιγκ Ζαγκ 12, ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΗΛ 25373763)

YOGURT BERRY – FROZEN YOGURT (Εναέριος )

ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ (Φώτα Συμιλλίδη – Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 64 – ΤΗΛ: 25877778)

NIKE STORE (Λεωφόρος Μακαρίου)

TSIAKKAS OFFICE SOLUTIONS (Αγίας Φυλάξεως 245 – ΤΗΛ: 25818686)

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ SARVESH (Άγιος Αθανάσιος – Ανοικοδομήσεως 65Α – ΤΗΛ: 96440900)

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Q7 (Χαράλαμπου Φτερούδη 8, Αγ. Αθανάσιος – Πλησίον Δημαρχείου – ΤΗΛ: 96440900)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/298217820511260/

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99383800″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ