aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔίνει έμφαση (και) στην ομοιογένεια

Δίνει έμφαση (και) στην ομοιογένεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μένουν άλλες δυο-τρεις μετεγγραφές για να ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ. Μέχρι την αναχώρηση για τη Βουλγαρία, την προσεχή Δευτέρα, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα προστεθούν και οι τελευταίες πινελιές. Mάλιστα, στο «Fun Day», που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή, εκφράζεται η εκτίμηση πως θα παρουσιαστεί πλήρες το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο Κύπριος τεχνικός, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη ενός στόπερ, επιθετικού και επιτελικού μέσου.
Οι ρυθμοί στις Πλάτρες έχουν αλλάξει από χθες, καθώς η τεχνική ηγεσία θα δώσει έμφαση και στην τακτική. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, που αφορά στην ομοιογένεια και το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, θα γίνει στη Βουλγαρία.

Η ΑΕΛ θα δώσει τουλάχιστον τρία φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της παραμονής της εκεί, ενώ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δει την ομάδα του αγωνιζόμενη σε άλλα 3-4 φιλικά στην Κύπρο. Για όσους παρακολούθησαν κάποιες από τις προπονήσεις στις Πλάτρες, θα διαπίστωσαν πως ο τεχνικός της ΑΕΛ θα έχει πολλή δουλειά μέχρι η ομάδα του να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ομοιογένειας. Υπάρχει χρόνος και ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει τον τρόπο να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Ήδη, σε μεγάλο βαθμό έχει δημιουργηθεί ένα ομαδικό και οικογενειακό κλίμα, το οποίο θεωρείται σημαντικό για να υλοποιήσει τους στόχους της η λεμεσιανή ομάδα στη νέα σεζόν. Παράλληλα αν και είναι νωρίς, κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να κεντρίζουν το ενδιαφέρον με την μπάλα στα πόδια. Οι Σόουζα, Φιρμίνο, Ουέλινκτον δείχνουν πολύ καλά στοιχεία, όπως και οι Ηλία, Κυριάκου, που αποκτήθηκαν για να κάνουν μια νέα αρχή στην καριέρα τους με τα χρώματα της ΑΕΛ.

Στις προπονήσεις, συμμετέχει και ο 16χρονος Ελλαδίτης Ζήνων Πιτσιάβας, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην Κοζάνη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Πιτσιάβας αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια με την πρώτη ομάδα της Κοζάνης. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ο Πάμπος Χριστοδούλου τον έχει θέσει υπό το… μικροσκόπιό του και αν τον ικανοποιήσει τις προσεχείς μέρες, θα εισηγηθεί την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ