Δημόσια έκκληση ΑΕΛ σε Yπουργό υγείας για Γκαζαριάν: «Ένα ασθενοφόρο!»

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η ΑΕΛ απευθύνει δημόσια έκκληση στον υπουργό υγείας και τους αρμόδιους του υπουργείου να επικοινωνήσουν μαζί τους ώστε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό, στο ξενοδοχείο «Εnden» στην Τερσεφάνου όπως ενημέρωσαν χθες ότι θα έπρατταν. Όπως σημειώνουν οι γαλαζοκίτρινοι επί δύο ώρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους, αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση.

Αναλυτικά η δημόσια έκκληση της ΑΕΛ

«Απευθύνω δημόσια έκκληση προς τον αξιότιμο Υπουργό υγείας όπως μας βοηθήσει για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γκεβόργκ Γκαζαριάν που έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και ο οποίος περιμένει από το πρωί τους αρμόδιους του υπουργείου να αποφασίσουν να ενημερώσουν την υπηρεσία ασθενοφόρων για να τον μεταφέρει σε ξενοδοχείο στην Τερσεφάνου, όπως μας ενημέρωσαν από χθες ότι θα έπρατταν.

Εδώ και δύο ώρες καλούμε από το τηλέφωνο της ΑΕΛ και τα κινητά μας τηλέφωνα στα νούμερα 22605306, 22605659, 22514249 και 22514244 αλλά μάταια! Κανείς δεν απαντά, κανείς δεν επιστρέφει το τηλεφώνημα μας και πραγματικά η ιστορία έφτασε στο απροχώρητο.

Ο Γκεβόργκ αναμένει από το πρωί το ασθενοφόρο για να μεταφερθεί, η οικογένεια του αγωνιά και όλο αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο!

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες ο Γκεβόργκ, αφού έχουν δείξει ανθρωπιά και ενδιαφέρον, αφού ήταν αυτοί που μας ενημέρωσαν για το όλο ζήτημα και επειδή είναι στη διάθεση μας για να φροντίσουν τον ποδοσφαιριστή μας. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια και την αγωνία τη δική τους αφού όπως μας εξήγησαν θα πρέπει να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής μας από το ξενοδοχείο, έτσι ώστε να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο και να προχωρήσουν στην εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ