aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔημόσια απολογία της Parimatch στην ΑΕΛ

Δημόσια απολογία της Parimatch στην ΑΕΛ

Με ανακοίνωσή της η Parimatch απολογείται στην ΑΕΛ και τους οπαδούς της για την ανάρτηση λανθασμένων πανό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Λεμεσό. Η στοιχηματική εταιρεία σημειώνει πως επέλεξε με περηφάνια να είναι ο κύριος χορηγός της Λεμεσιανής ομάδας για τη σεζόν 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Parimatch σε ανακοίνωση της εκφράζει την ειλικρινή της απολογία προς την ομάδα της ΑΕΛ και τους οπαδούς της για την ανάρτηση λανθασμένων πανό στο προπονητικό της κέντρο στη Λεμεσό. Την απολογία τους εκφράζουν και οι συνεργάτες της Εταιρείας μας οι οποίοι προέβησαν στην τοποθέτηση τους καθότι σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση για δημιουργία οποιασδήποτε αναστάτωσης. Έχουμε στρατηγικά επιλέξει να είμαστε ο Κύριος Χορηγός της ΑΕΛ για τη σεζόν 2021-2022 και είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία. Ευελπιστούμε σε μια μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία. Σας ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ