aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔημητρίου: «Κόντρα στους καλοθελητές, διαβάσαμε βλακείες»

Δημητρίου: «Κόντρα στους καλοθελητές, διαβάσαμε βλακείες»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων μετά την ήττα με 1-0 από την Ομόνοια. Ο Κυριάκος Δημητρίου τόνισε ότι η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη και πάλεψε απαντώντας στους διάφορους καλοθελητές που είπαν διάφορα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Καραπατάκη – Παπασταύρου για την αποζημίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι ένα από τα παιχνίδια που τελειώνουν και θες να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Αν μια ομάδα άξιζε να πάρει τη νίκη ξεκάθαρα ήταν η ομάδα μας. Κάναμε απίστευτες ευκαιρίες. Την προηγούμενη φορά που παίξαμε με την Ομόνοια βρήκαμε μπροστά μας τον Φαμπιάνο, σήμερα νικούσαμε τον Φαμπιάνο και δεν μπορούσαμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Μας γύρισε την πλάτη η τύχη. Ήρθαμε και παλέψαμε για τη νίκη κόντρα στους διάφορους καλοθελητές. Δεν επιτρέπεται να διαβάζουμε τις διάφορες βλακείες που διαβάσαμε χθες. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια, αν έχεις τύχη διάβαινε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ