aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔημητρίου για διαιτησία: «Υπήρχαν κάποιες φάσεις πρέπει να τις δούμε ξανά»

Δημητρίου για διαιτησία: «Υπήρχαν κάποιες φάσεις πρέπει να τις δούμε ξανά»

Απογοήτευσε έφερε στην Ομόνοια η ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων τόνισε ότι η Ομόνοια εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα, ενώ για τη διαιτησία του αγώνα επεσήμανε πως στο τριφύλλι θέλουν να δουν ξανά κάποιες φάσεις πριν τοποθετηθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το αγωνιστικό θεωρούμε ότι μέχρι το 70’ ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Δεν δείξαμε τα χαρίσματα μας στο γήπεδο, όμως στα τελευταία είκοσι λεπτά κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, δείξαμε την ομάδα που παρουσιάσαμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Φτιάξαμε ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κερδίσουμε σε μία έδρα δύσκολη. Βλέπουμε το παιχνίδι με την ΕΝΠ στην έδρα μας και επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Όσον αφορά τη διαιτησία, υπήρχαν κάποιες φάσεις που πρέπει να τις δούμε ξανά γιατί δεν είχαμε μόνιτορ για να τοποθετηθούμε για κάποιες φάσεις.

Τι έφταιξε για τις δύο ήττες: «Σίγουρα με τον Εθνικό ήταν μία απρόσμενη απώλεια. Σήμερα παίζαμε ένα ντέρμπι, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε. Οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν γιατί ξέρουν να διαχειρίζονται τα απρόσμενα αποτελέσματα. Είμαστε στους στόχους μας, ξεκινήσαμε από το μηδέν το περασμένο καλοκαίρι. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες από το επόμενο παιχνίδι. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν στις κερκίδες, ήταν συγκλονιστικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ