aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔιεθνές τουρνουά με Πάφο, ΑΕΛ και Ούφα

Διεθνές τουρνουά με Πάφο, ΑΕΛ και Ούφα

Είναι με μεγάλη χαρά που η Πάφος FC ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά «Korantina Homes Cup 2017» που θα διεξαχθεί αυτή τη βδομάδα με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Το τουρνουά θα είναι τριήμερο και θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων: Πάφος FC, ΑΕΛ και Ούφα. Σκοπός είναι η καθιέρωση ενός ετήσιου τουρνουά με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων ομάδων στο μέλλον από την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Τετάρτη 08/11: Πάφος FC-ΑΕΛ («Στέλιος Κυριακίδης») 18:00.

Παρασκευή 10/11: ΑΕΛ-Ούφα (Τσίρειο) 17:00.

Σάββατο 11/11: Πάφος-Ούφα (Δημοτικό Στάδιο Πέγειας) 15:00.

Όλες οι ομάδες θα δώσουν από δύο αγώνες. Νικήτρια του τουρνουά θα είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσουν οι βαθμούς στα μεταξύ παιχνίδια των ομάδων, τα γκολ, η διαφορά των γκολ, τα περισσότερα γκολ κοκ, όπως ισχύει στις διεθνείς διοργανώσεις. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα κερδίσουν έπαθλα και χρηματικά βραβεία.

Το εισιτήριο για το κάθε παιχνίδι στοιχίζει 5 ευρώ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της Πάφος FC και τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο στους αγώνες. Εισιτήρια προπωλούνται από τη Δευτέρα 06/11 στο Πάφος House και από την Τρίτη 07/11 στο AEL Official Store. Εισιτήρια θα πωλούνται και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων στις εισόδους των σταδίων. Για τον αγώνα Πάφος FC-ΑΕΛ θα ανοίξει, μόνο η δυτική κερκίδα του «Στέλιος Κυριακίδης» και για τους φιλάθλους των ομάδων. Για τον αγώνα ΑΕΛ – Ούφα θα ανοίξει μόνο η ανατολική κερκίδα του Τσιρείου.

«Η Πάφος FC, εκφράζει τις ευχαριστίες της, στις ομάδες και στις διοικήσεις τους για τη συμμετοχή στο τουρνουά και εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία. Προσκαλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ και της Πάφος FC, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό στη Πάφο και τη Λεμεσό να έρθει στα γήπεδα και να απολαύσει όμορφο ποδόσφαιρο από τρεις καλές ομάδες. Ευχαριστούμε τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά Korantina Homes για τη βοήθεια και τη στήριξη της διοργάνωσης. Επίσης, δωρεάν είσοδο σε όλους τους αγώνες θα δικαιούνται οι στρατιώτες και οι άνεργοι με την επίδειξη της καρτας τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ