aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔιεκδικεί όλους του εγχώριους τίτλους

Διεκδικεί όλους του εγχώριους τίτλους

Η αμάδα φούτσαλ της ΑΕΛ πέτυχε μια ευρεία νίκη ψες με 8-2, επί της ΑΕΚ Λάρνακας και δείχνει πανέτοιμη να διεκδικήσει όλους τους τίτλους της φετινής σεζόν, αφού βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό κυπέλλου περιμένοντας τον επαναληπτικό ημιτελικό της 27ης Μαρτίου για να ολοκληρώσει την πρόκριση μετά το ευρύ σε έκταση σκορ με 11-1 επί της Ανόρθωσης στη Λάρνακα. Με την 13η νίκη στο πρωτάθλημα, η Λεμεσιανή ομάδα διατηρήθηκε στην κορυφή αλλά έχει συγκάτοικο την Ανόρθωση, η οποία έχει αγώνα περισσότερο αφού δεν έχει ακόμη κάνει το ρεπό της.

Η ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ εύστοχη και προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο πεντάλεπτο με δύο γκολ από τους Ρονίνιο (1′ και 4′) και Περικλέους (5′). Στο 17′ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αγκιάρ, διαμόρφωσε το 4-0 το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Η ΑΕΚ είχε τις δικές τις ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο, αλλά ο Κωνσταντίνου ήταν σε πολύ καλή βραδιά και με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν παθητικό.

Στην επανάληψη ο Ρονίνιο πήρε την μπάλα και με ένα ωραίο σλάλομ σούταρε και η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο σώμα και έγινε το 5-0 στα πρώτα τρία δευτερόλεπτα κάνοντας και παράλληλα χατ-τρικ στον αγώνα! Αυτό ήταν το 22ο γκολ του Ρονίνιο στο πρωτάθλημα που τον φέρνει στην 2η θέση των πίνακα των σκόρερ πίσω από τον συμπαίκτη του Αγκιάρ o οποίος στο 3′ της επανάληψης έκανε το 6-0 μ’ ένα εξαιρετικό τελείωμα σημειώνοντας το 2ο του γκολ στον αγώνα και το 33ο γκολ του στο πρωτάθλημα που τον διατηρεί σταθερά στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Η ΑΕΚ μείωσε τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα σε 1-6 και στο αμέσως επόμενο λεπτό το νέο μεταγραφικό απόκτημα μας Λουντζέρο έκανε το 1-7 μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ από τον Ρονίνιο. Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-2 και λίγο πριν το τέλος ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας μας ο Λουντζέρο με δεύτερο προσωπικό γκολ γράφοντας το τελικό 8-2.

Επόμενος αγώνας με την Απελευθέρωση εντός έδρας στο «Σπύρος Κυπριανού». Ο αγώνας είναι ορισμένος την Πέμπτη 23/2 και ώρα 20:50, αλλά η ομάδα της Απελευθέρωσης λόγω σοβαρού κωλύματος ζήτησε να γίνει την Παρασκευή 24/2 και η ΑΕΛ στο πλαίσιο του fair play έκανε αποδεκτό το αίτημα αυτό.

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον αγώνα – πατήστε εδώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ