aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔιαβήματα της ΑΕΛ στην ΟΥΕΦΑ για τις σημαίες του ψευδοκράτους

Διαβήματα της ΑΕΛ στην ΟΥΕΦΑ για τις σημαίες του ψευδοκράτους

Έτοιμοι για εχθρική ατμόσφαιρα είναι στην ΑΕΛ για το παιχνίδι με την Καραμπάχ στο «Ταφίκ Μπαχράμοφ» (19:00, Cytavision1), στον επαναληπτικό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Αζέροι συνηθίζουν να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα και να προκαλούν με αποδοκιμασίες, τουρκικές σημαίες αλλά και του ψευδοκράτους όταν αγωνίζονται με κυπριακές ή ελληνικές ομάδες με σκοπό να αποπροσανατολίσουν.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΛ έστειλαν μήνυμα στον παρατηρητή του αγώνα ώστε να αποτραπεί η παρουσία σημαιών του ψευδοκράτους. Ο υπεύθυνος της ΟΥΕΦΑ κατανόησε το αίτημα των γαλαζοκιτρίνων και έκανε συστάσεις στους ανθρώπους της Καραμπάχ για αυστηρό έλεγχο στις εισόδους του γηπέδου ώστε να αποτραπεί η ανάρτηση σημαιών του ψευδοκράτους.

Η διοίκηση των Αζέρων έδειξε να συμμερίζεται την ανησυχία των ανθρώπων της κυπριακής ομάδας και μένει να διαφανεί κατά πόσο δεν θα επαναληφθούν εικόνες όπως αυτή στην κεντρική φωτογραφία σε παιχνίδια κυπριακών ομάδων στο Αζερμπαϊτζαν στο παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ