aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔιαψεύδουν τον Κούγια: «Χαστούκισε τον Ντεγκρά κι εκείνος τον έριξε κάτω»

Διαψεύδουν τον Κούγια: «Χαστούκισε τον Ντεγκρά κι εκείνος τον έριξε κάτω»

O Αλέξανδρος Κούρος είδε από κοντά το «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Ματίας Ντεγκρά. Ο μπακ του Ηρακλή μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 διέψευσε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ πως δεν χτύπησε τον Αργεντινό τερματοφύλακα αναφέροντας πως χαστούκισε τον παίκτη, ο οποίος αντέδρασε σπρώχνοντας και ρίχνοντάς τον κάτω.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή και τη μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Παπαδόπουλου να κρατήσει ανεπηρέαστη την ομάδα εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο «Γηραιός» θα καταφέρει να… επιβιώσει.

Αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή: «Υπάρχει ένα πρόβλημα γενικό, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό όσο λένε. Είναι οικονομικής φύσεως το πρόβλημα, αλλά το κλίμα στα αποδυτήρια είναι φοβερό κι αυτό μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση».

-το αν τους έχει μιλήσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης: «Όσο καιρό είμαι εγώ στην ομάδα, όχι, δεν μας έχει μιλήσει».

-το αν υπάρχουν εγγυήσεις για τα δεδουλευμένα: «Μας έχει πει μερικά πράγματα ο κ. Καγιούλης για ένα καλύτερο μέλλον και περιμένουμε. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για Ιταλό επενδυτή. Ό,τι διαβάζουμε από τα ΜΜΕ».

-τις προσπάθειες του Νίκου Παπαδόπουλου να κρατήσει ενωμένη την ομάδα: «Ο κόουτς κάνει μεγάλη προσπάθεια. Μας λέει πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα προβλήματα που υπάρχουν, παρά μόνο ο καθένας να προσπαθεί για τον εαυτό του και την ομάδα. Ο κ. Παπαδόπουλος μπορεί να μας βοηθήσει να μη μας επηρεάσουν τα προβλήματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες».

-το αν τα προβλήματα αυτά μπορούν να δώσουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες: «Από τη μία αυτό μπορεί να είναι αρνητικό, αλλά υπάρχει πάντα κίνητρο εν μέσω προβλημάτων να παίξεις περισσότερο και να πας σε μια καλύτερη ομάδα ή και στο εξωτερικό».

inner

-το αν το λάθος του Ντεγκρά βοήθησε τον Ηρακλή να πάρει 2-2 στη Λάρισα: «Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ακόμη και χωρίς το λάθος του Ντεγκρά. Οι δύο ομάδες ήταν αγχωμένες στην πρεμιέρα, ο ένας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του άλλου».

-το αν ο Ηρακλής θα κινδυνεύσει: «Κάθε χρόνο λένε διάφορα για τις ομάδες που θα πέσουν. Εγώ είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν πιστεύω πως θα κινδυνέψουμε όσο λένε ή γράφουν».

-τον Λάζαρο Λάμπρου: «Πιστεύω πως έχει λαμπρό μέλλον. Χθες πέτυχε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση. Αν βρει ρυθμό και προσαρμοστεί καλύτερα στη Σούπερ Λίγκα θα δείξει ακόμη περισσότερο το ταλέντο του».

-το επεισόδιο μεταξύ Κούγια-Ντεγκρά: «Από όσο πρόλαβα να δω, είδα μια χειρονομία του κ. Κούγια προς τον Ντεγκρά. Ήταν ένα χαστούκι. Δεν ξέρω αν περίμενε αυτόν ή όλη την ομάδα. Ο Ντεγκρά τον έσπρωξε, έπεσε κάτω ο κ. Κούγιας και μετά μπήκαν άλλοι στη μέση. Ήταν λίγο πρωτοφανές για μένα αυτό, δεν το είχα ξανασυναντήσει. Μακάρι να μην ξαναδώ τέτοιο περιστατικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ