aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιαφορετικός ο φετινός τελικός

Διαφορετικός ο φετινός τελικός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O πρόεδρος της ΑΕΛ ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά το την πρόκριση της ομάδας του επί του Απόλλωνα. Υπενθύμισε σε όλους πόσο πλήγωσαν και επηρέασαν όλους οι χαμένοι τίτλοι του 2014 (πρωτάθλημα) και του 2015 (κύπελλο), τονίζοντας πως έχει ένα δίκιο ο κόσμος που είναι μακριά, αλλά πρόσθεσε πως η ΑΕΛ έχει μέλλον και όλοι μαζί πρέπει να κοιτάξουν μπροστά: «Είναι ώρα να τα αφήσουμε όλα πίσω και πιστεύω πως αυτός ο τελικός θα είναι διαφορετικός».

Για την ΑΕΛ έχει ιδιαίτερη σημασία ο τελικός της 22ας Μαΐου. Θέλουν να επανέλθουν, να ξορκίσουν όλους τους χαμένους τελικούς και να επιστρέψουν στους τίτλους. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την υπόσχεση πως θα φέρουν το κύπελλο στη Λεμεσό και το έδειξαν με το πάθος και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους δύο αγώνες με τον Απόλλωνα.

Θα είναι δικαίωση για την ΑΕΛ και για άλλους λόγους. Χωρίς τον 12ο παίκτη τους, δηλαδή τον κόσμο και με χαμηλό προϋπολογισμό κάνουν μια λαμπρή πορεία. Στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν πάντα τα οικονομικά ανοίγματα. Μετρά και η καρδιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ