aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Δεν ξαναζήσαμε κάτι τέτοιο, μας έλεγαν “είναι Λεμεσός κάνουμε ό,τι θέλουμε”»

«Δεν ξαναζήσαμε κάτι τέτοιο, μας έλεγαν “είναι Λεμεσός κάνουμε ό,τι θέλουμε”»

Για τα τραγελαφικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα του γυναικείου πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια μίλησε το μέλος της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της Ομόνοιας. Η Μαριάννα Νικολαίδου σε δηλώσεις της στον Super Sport FM σημείωσε πως υπήρχαν προκλήσεις πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Έχει γίνει ξανά αυτό στο γυναικείο ποδόσφαιρο; «Προσωπικά δεν είμαι πολλά χρόνια αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια που υπάρχει η Ομόνοια δεν έχουμε ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, παρόλο που υπήρχαν και άλλες φορές οργανωμένοι οπαδοί»

Τι έγινε ακριβώς; «Οι προκλήσεις άρχισαν πριν να αρχίσει ο αγώνας με την άφιξη των οργανωμένων της ΑΕΛ. Εμείς σαν φιλοξενούμενοι στείλαμε λίστα με 30 άτομα με βάση τα πρωτόκολλα Οι οπαδοί τις ΑΕΛ κινήθηκαν προς το μέρος μας και μας είπαν να κατεβάσουμε μια σημαία λέγοντας μας ότι εδώ είναι Λεμεσός και εδώ κάνουμε ότι θέλουμε εμείς».

Μήπως υπήρχε πρόκληση από κάποιον της δικής σας ομάδας; «Δεν είδα κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί της ΑΕΛ μας είπαν ότι κάποιος από την Ομόνοια ήταν προκλητικός γιατί έδειξε το αυτί του αλλά δεν αποτελεί άλλοθι αυτό. Με το τέλος του αγώνα ήρθαν οι παίκτριες μας και χειροκρότησαν την κερκίδα».

Υπήρξαν κάποιοι που χτυπήθηκαν άσχημα; «Όλο το προπονητικό τιμ, χτύπησε στο μάτι ο φυσικοθεραπευτές, μια παίκτρια μας έχει εκδορές στο σώμα της από αντικείμενα που κρατούσαν αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο».

Δεν προνοεί το καταστατικό έναρξη αγώνα με την παρουσία αστυνομίας; «Είναι στην κρίση του διαιτητή».

Πότε ήρθε η αστυνομία; «Ήρθε 10-15 λεπτά μετά η αστυνομία των βάσεων και μας είπαν ότι δεν ήξεραν ότι είχε παιχνίδι στοπ συγκεκριμένο γήπεδο. Είναι ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας να καλέσει αστυνομία αν διαπιστώσει ένταση όπως κάναμε κι εμείς σε άλλα παιχνίδια».

Πήγε κάποιος στο νοσοκομείο; «Όχι κανείς δεν πήγε στο νοσοκομείο, κάποια έλαβαν πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του γηπέδου. Ούτε καταγγελία στην αστυνομία κάναμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ