aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔεν ξανάγινε! Έντεκα «ύποπτους» φακέλους ο Άρης και δέκα η Δόξα!

Δεν ξανάγινε! Έντεκα «ύποπτους» φακέλους ο Άρης και δέκα η Δόξα!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Για να μετρήσεις τους «ύποπτους» αγώνες στο κυπριακό ποδόσφαιρο, θέλεις ένα μεροκάματο! Αφήστε που μπορεί κάποιος να χάσει και το… μέτρημα. Η σεζόν 2015-16 ολοκληρώθηκε και στα γραφεία της ΚΟΠ, για να χωρέσουν οι φάκελοι με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα που ήρθαν από την ΟΥΕΦΑ, μάλλον θα χρειάστηκαν νέο έπιπλο.

Άντε με το καλό να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο δωμάτιο, σαν βιβλιοθήκη, στο οποίο θα μπορέσουν να χωρέσουν όλοι οι ύποπτοι φάκελοι των τελευταίων χρόνων…

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι για πλάκα, ούτε για γέλια, αλλά για κλάματα. Σε συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ μας για την κατάρριψη κάθε προηγούμενο ρεκόρ έλευσης φακέλων, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λήξασα περίοδο ξεπεράστηκε το φράγμα των 30 ύποπτων αγώνων! Μόνο στην Α’ Κατηγορία!

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ήρθαν 11 φάκελοι με μεγάλη στοιχηματική δραστηριότητα που αφορούσαν αγώνα του Άρη Λεμεσού και 10 φάκελοι που αφορούσαν στη Δόξα Κατωκοπιάς! Αν λάβουμε υπόψη ότι οι ομάδες μας έδωσαν φέτος από 36 αγώνες, κάτι λιγότερο από το 1/3 των αγώνων του Άρη και της Δόξας, θεωρούνται ύποπτα από την ΟΥΕΦΑ!

Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση της ΟΥΕΦΑ, ο Ερμή Αραδίππου συμμετείχε σε έξι τουλάχιστον αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, λίγο πιο κάτω ήταν η Πάφος FC, η οποία συμμετείχε σε πέντε τουλάχιστον «ύποπτους» αγώνες. Δύο φάκελοι με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα ήρθαν και σε αγώνα στον οποίο συμμετείχε η ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ