aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔεν το συζητά η ΑΕΛ: Η ΑΕΚ θέλει τον Γερολέμου χωρίς να πληρώσει μία!

Δεν το συζητά η ΑΕΛ: Η ΑΕΚ θέλει τον Γερολέμου χωρίς να πληρώσει μία!

Στην Ελλάδα γράφουν ότι η ΑΕΚ Αθηνών απέκτησε τον Γιάννη Γερολέμου. Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε από πλευράς ΑΕΛ, τα γεγονότα είναι πολύ διαφορετικά. Άλλωστε, η οποιαδήποτε ομάδα θέλει να αποκτήσει τον 21χρονο μέσο θα πρέπει να αποταθεί στον σύλλογο της Λεμεσού και να ικανοποιήσει τα «θέλω» του.

Η ΑΕΚ Αθηνών, λοιπόν, ναι μεν επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Γερολέμου, αλλά η πρότασή της είναι όπως το κάνει χωρίς να πληρώσει την ΑΕΛ και απλώς εισηγείται όπως στη συμφωνία υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι τέτοιο απορρίφθηκε άμεσα από τον Ανδρέα Σοφοκλέους.

Δεν συζητά η ΑΕΛ κάτι τέτοιο, αναμένοντας από την ΑΕΚ να έρθει με οικονομική πρόταση και αν ικανοποιεί την ΑΕΛ, τότε να προκύψει και συμφωνία. Το θέμα είναι στάσιμο για την ώρα. Θα προχωρήσει μόνο εάν η ΑΕΚ κάνει τα απαραίτητα, να ζητήσει δηλαδή επίσημα τον Γερολέμου καταθέτοντας και την οικονομική πρότασή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ