aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας»

«Δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας»

Μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας με 3-1, ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Μπρούνο Μπαλταζάρ σε δηλώσεις του, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να τους βοηθήσει και στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Οι δηλώσεις του: «Δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας μου. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τις ευκαιρίες, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι χωρίς τη μπάλα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και πρέπει, τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς. Δώσαμε χώρους σε αντεπιθέσεις στην Νέα Σαλαμίνα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που δεχθήκαμε το τέρμα. Σε γενικές γραμμές είχαμε τον έλεγχο, όμως πρέπει να βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, όμως στο μέλλον πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι. Τέσσερις νίκες στη σειρά και είμαστε ικανοποιημένοι. Έρχεται τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια και είμαι βέβαιος πως θα έχουμε ένα μεγάλο κίτρινο κύμα οπαδών στο Παπαδόπουλος που θα μας βοηθήσει όπως πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ