aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν χάθηκε τίποτα, επέστρεψε ο Γκαζαριάν»

«Δεν χάθηκε τίποτα, επέστρεψε ο Γκαζαριάν»

Στον Super Sport FM (104.0) μίλησε η Αριάδνη Γενεθλίου η οποία αναφέρθηκε για όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ. Η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, δεν στάθηκε στην ήττα της ΑΕΛ από τον ΑΠΟΕΛ (3-0) τονίζοντας ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να δει την συνέχεια και τον αγώνα με την Δόξα στο Τσίρειο.

Επιπρόσθετα, στάθηκε και στο αγωνιστικό, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αντάμοβιτς θα βρίσκεται εκτός, ενώ ο Γκαζαριάν επέστρεψε στην Κύπρο και αναμένεται πως θα προλάβει τον αγώνα με την Δόξα.

Για την ήττα στο ΓΣΠ από το ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας αλλά δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Το αφήνουμε πίσω μας. Τώρα κοιτάζουμε την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Το αποτέλεσμα του ΓΣΠ δεν ευχαριστεί κανέναν στην ΑΕΛ. Θα δούμε ποια λάθη έγιναν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Η συγκομιδή των 4 βαθμών πας σας αφήνει; «Δώσαμε πολύ λίγα παιχνίδια, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και έχουμε δρόμο να διανύσουμε. Είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν και αρνητικά αποτελέσματα άρα δεν πρέπει να θεωρήσουμε οτιδήποτε σαν αποτυχία. Δεν χάθηκε τίποτα από τώρα. Δεν μας ικανοποιεί ούτε το αποτέλεσμα, ούτε η εμφάνιση στο ΓΣΠ. Το να έχουμε μια ισοπαλία σε ένα ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν είναι εκτός προγράμματος, νικήσαμε την Ένωση και ήρθε και η ήττα. Στόχος είναι να ανασυνταχθούμε και να επανέλθουμε στις νίκες».

Πως προετοιμάζεστε για το παιχνίδι με την Δόξα; «Παίζουμε εντός έδρας. Θα προετοιμαστούμε σοβαρά, θα αφήσουμε πίσω το κακό αποτέλεσμα με το ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσουμε για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά: «Θα παραμείνει εκτός ο Αντάμοβιτς, ο Γκαζαριάν επέστρεψε και θα προλάβει. Ξεπέρασε το πρόβλημα του αλλά εξουθενώθηκε και θέλει κάποιες μέρες ακόμα. Θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι οι Μεντόγεβιτς και Μάε».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ