aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔεληζήσης: «Ούτε η ΑΕΛ δεν θα είναι έτοιμη»

Δεληζήσης: «Ούτε η ΑΕΛ δεν θα είναι έτοιμη»

Στη βελτίωση του Άρη Θεσσαλονίκης στάθηκε ο Γιώργος Δεληζήσης που μίλησε μεταξύ άλλων και για τα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΛ για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο αρχικό του σχόλιο τόνισε: «Δείξαμε βελτίωση απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι Αϊντχόβεν, θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για την προετοιμασία, είπε: «Εγινε αρκετά καλή δουλειά, δεν στεκόμαστε μόνο στα αποτελέσματα, σίγουρα δεν θα μας χαροποιούν, κοιτάμε να βελτιωθούμε να είμαστε καλοί σε 10 μέρες».

Για την ΑΕΛ, είπε: «Δεν είμαστε και εμείς έτοιμοι, όπως και η ΑΕΛ δεν θα είναι έτοιμη, ούτε εμείς δεν θα είμαστε στο 100%, αλλά θα είμαστε πιο βελτιωμένοι και καλύτεροι».

Για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη είπε: «Είναι σημαντικό ότι ο Άρης μετά από χρόνια ξαναβρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά, είναι μονόδρομος η πρόκριση, γιατί και ο κόσμος έχει νοσταλγήσει τις παλιές πορείες. Θέλουμε και οικονομικά να βοηθήσουμε με την πρόκριση».

Για την απόδοση του ίδιου, απάντησε: «Δουλεύω να είμαι έτοιμος, όποτε με χρειαστεί η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ