aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Χτενίζει» την αγορά για τον αντι-Μαέ, ελπίζει για Τσέποβιτς

«Χτενίζει» την αγορά για τον αντι-Μαέ, ελπίζει για Τσέποβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Την αγορά εξακολουθεί να ψάχνει ο Ντούσαν Κέρκεζ για να βρει τον επιθετικό που θέλει να προσθέσει στην επιθετική γραμμή. Ο τεχνικός της ΑΕΛ ξέρει καλά πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι πάρα πολύ σημαντική για την επόμενη σεζόν αφού ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να αναπληρώσει το μεγάλο κενό που άφησε ο Ράιαν Μαέ. Είναι αλήθεια πως ο Βελγομαροκινός βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα της Λεμεσού στη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει προβάδισμα. Είναι δεδομένο πως αν ο Στεφάν Τσέποβις έλεγε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε θα ήταν ήδη στην Κύπρο. Ο Τσέποβιτς, αδελφός του Μάρκο που είναι στην Ομόνοια, απασχολεί ακόμα τον Ντούσαν Κέρκεζ και από τη στιγμή που δεν έχει υπογράψει στη Μάλαγα, αν και -όπως φαίνεται- δεν θα αργήσει να το κάνει, έχει το δικαίωμα ο προπονητής της ΑΕΛ να διατηρεί ελπίδες.

Η τεχνική ομάδα των γαλαζοκιτρίνων «χτενίζει» την αγορά, αλλά και όλες τις λίστες που έχουν στείλει οι μάνατζερ, μήπως και βρει έναν παίκτη με τα στοιχεία που θέλει.

Στις 16 Ιουνίου, η ομάδα της Λεμεσού θα μεταβεί στον Αγρό για προπονήσεις σε γήπεδο στο Πελένδρι, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα η αποστολή θα «πετάξει» για την Αυστρία. Θα διανύσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δίνοντας και τέσσερις φιλικούς αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ