aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧρύσης: «Κανένα περιθώριο λάθους, έχω πάρει τις αποφάσεις μου»

Χρύσης: «Κανένα περιθώριο λάθους, έχω πάρει τις αποφάσεις μου»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active 107.4 & 102.5 με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου, ήταν ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, του ΑΠΟΕΛ και της ΕΝΠ, Χρύσης Μιχαήλ. Ο νυν προπονητής της Καρμιώτισσας μίλησε για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών στην Α’ Κατηγορία, για τον στόχο των «ερυθρόμαυρων» και για το θέμα των ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων.

Σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό, είπε: «Σίγουρα υπάρχει αρκετή δουλειά, αλλά σαν μικρή ομάδα δεν θα βιαστούμε. Θα δούμε όλες τις επιλογές γιατί δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Έχουμε συμφωνήσει με κάποιους παίκτες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο μέχρι της άλλης θα ενημερωθούν όσοι θα συνεχίσουν και όσοι δεν είναι στα πλάνα. Όλοι οι παίκτες ήταν πολύ σημαντικοί στην πορεία που κάναμε στη Β’ Κατηγορία, όμως όσο κι αν βοήθησαν όλοι κάποιες περιπτώσεις είναι δύσκολες στο οικονομικό κομμάτι, ενώ άλλοι παίκτες έχουν μεγαλώσει. Έχω πάρει οριστικές αποφάσεις, αν κάποιοι είναι αρνητικοί στην πρόταση για ανανέωση, ίσως παραμείνουν άλλοι στη θέση τους. Θα έχουμε έναν αρκετά μικρό προϋπολογισμό, όμως όλες οι ομάδες με τα δεδομένα της εποχής θα έχουν μειωμένα μπάτζετ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα οποία μιλήσαμε με το Δ.Σ. θα μπορέσουμε να τα εκπληρώσουμε. Δεν είναι ώρα να μπούμε σε αριθμούς, όμως είναι ένα ποσό που ήξερα από την αρχή».

Μετά από σχετική ερώτηση μίλησε για το θέμα των «κόκκινων» φακέλων, που απασχόλησε και την Καρμιώτισσα στην περσινή σεζόν: «Είναι ένα θέμα που προβληματίζει όλους και ιδιαίτερα εμάς του προπονητές που είμαστε στα πρώτα μας βήματα. Όλες οι ομάδες που είναι πιο μικρές είχαν φακέλους. Τώρα ήταν, δεν ήταν αυτό δεν το ξέρω. Όσες μέρες ήμουν εγώ στη Καρμιώτισσα δεν έπεσε το παραμικρό στην αντίληψή μου. Δεν θα κρίνω εγώ τους αρμόδιους, όμως εφόσον έχουν τα στοιχεία να προχωρήσουν στις σωστές πράξεις, όχι όπως είχε γίνει με παίκτη μου που μπήκαν σπίτι του και του φόρεσαν χειροπέδες και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος. Και εμείς χάσαμε τον παίκτη για σχεδόν δύο μήνες».

Αναφερόμενος στον στόχο της Καρμιώτισσας στην Α’ Κατηγορία τη νέα σεζόν, είπε: «Πρέπει να αποφύγουμε την απευθείας διαβάθμιση και μετά να προσπαθήσουμε για την παραμονή. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στο γήπεδο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ