aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧριστοδούλου: «Δείξαμε υπομονή...»

Χριστοδούλου: «Δείξαμε υπομονή…»

Ικανοποιημένος από την υπομονή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μέχρι να έρθει το γκολ έμεινε ο Πάμπος Χριστοδούλου και τόνισε πως μετά το 1-0 μπορούσε η ομάδα του να σκοράρει και δεύτερη και τρίτη φορά.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδια ακριβώς όπως το περιμέναμε απέναντι σε μια οργανωμένη και δυνατή ομάδα, η οποία έψαχνε στις αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά και να σκοράρει. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και αν εξαιρέσω κάποια μακρινά σουτ δεν κινδυνέψαμε και αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα που επιτίθεται.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ατυχία, αφού ποδοσφαιριστές, που έχουν το εύκολο γκολ, δεν σκόραραν. Και όπως ξέρετε είναι σημαντικό απέναντι σε τόσο καλά οργανωμένες ομάδες να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ.

Δείξαμε υπομονή, τελικά ήρθε το τέρμα και μετά θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο. Όμως, αν δεν σκοράραμε όσο περνούσε η ώρα μπορεί να δεχόμασταν και γκολ γιατί αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και ευχόμαστε στη συνέχεια να έχουμε όλα τα παιδιά κοντά μας, αφού κάποιοι έλειπαν γιατί είναι ανέτοιμοι κάποιοι λόγω των χαρτιών τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας φέτος και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Διαβάστε επίσης

Αδάμου: «Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ