aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧριστοδούλου: «Αυτό που μετρά, είναι η πρόκριση» (παράπονα για το γήπεδο)

Χριστοδούλου: «Αυτό που μετρά, είναι η πρόκριση» (παράπονα για το γήπεδο)

Ο Πάμπος Χριστοδούλου τόνισε τη δυσκολία που παρουσιάστηκε για την ΑΕΛ στην προσπάθειά της να κερδίσει την Αλκή Ορόκλινη (2-1). Επίσης, μετά το ματς ο Κύπριος τεχνικός των γαλαζοκίτρινων στάθηκε και στον άσχημο αγωνιστικό χώρο του «DIMCO Αμμόχωστος – Επιστροφή».

«Ξέρω πολύ καλά πως είναι αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες οι οποίες διψάνε για διάκριση και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Αλκή. Ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση, ξέραμε τις δυσκολίες και μετά το ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΖ δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα από θέμα ψυχολογίας», είπε και συνέχισε:

«Τα παιδιά ήθελαν να περάσουν για να πάμε με καλή ψυχολογία στα συνεχόμενα ντέρμπι. Στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε την πρόκριση».

«Την Αλκή την παρακολούθησα και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Θα είναι σίγουρα στην Α΄ κατηγορία. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, με όλα τα λάθη που έγιναν αυτό που μετρά ήταν η νίκη και η πρόκριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε», πρόσθεσε.

«Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πρόκριση αλλά αυτό το οποίο παίξαμε σήμερα δεν είναι αγωνιστικό χώρος. Ευτυχώς που δεν είχαμε τραυματισμούς», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ