aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς το «μηχανάκι» της

Χωρίς το «μηχανάκι» της

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα αφήνουν ανοικτό το παράθυρο για να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο η ομάδα της Λεμεσού. Το παιχνίδι, ήταν δύσκολο, έκρυβε παγίδες, τις οποίες απέφυγαν οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ προτίμησε ένα πιο κινητικό φορ (Μακρής) για την κορυφή της επίθεσης, γι’ αυτό και δεν ξεκίνησε τον Χουράδο. Αυτό που διακρίνει τη φετινή ΑΕΛ, είναι η σταθερότητα και το συμπαγές της σχήμα. Το δείγμα είναι μεν καλό, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς, συνεπώς η τεχνική ηγεσία θα αντιμετωπίσει με κάθε σοβαρότητα και την Ένωση, που είναι ο επόμενός της αντίπαλος.

Ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τον Ζντραφκόφσκι (φωτό), ο οποίος δέχθηκε στο ΓΣΠ την Τρίτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Μέσα από τις προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Σκοπιανού. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Λαφράνς να παίζει πιο μπροστά, δίπλα από τον Γκαθτανιάγα και τον Ζούνιορ να παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού, στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ