aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Χωρίς εσάς θα ήταν πολύ δύσκολο…»

«Χωρίς εσάς θα ήταν πολύ δύσκολο…»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους και το Δ.Σ. της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ μέσω ανακοίνωσης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους χιλιάδες ΑΕΛίστες που έδωσαν το παρών τους στην συναυλία της χρονιάς χθες βράδυ στον χώρο στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς στης συναυλίας: Print Direct, Τα Μπάνια (Πάφος), Yogurt Berry, Summer Club (Πάφος), A. Soutzis Audit Ltd, Tsiakkas Copy Center, Theasis. Χωρίς αυτούς, η πραγματοποίηση της συναυλίας θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.

Ευχαριστίες και στις εταιρείες: Galactica, Carlsberg, Παραδεισιώτη, Pepsi, SF Trade (νερό ΑΕΛ) για τις προσφορές και την εξυπηρέτηση, καθώς επίσης και τους χορηγούς Privatbank, Krypto Security, Gatorade, Αθλοκίνηση και Wallabies Couriers.

Καταληκτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την οικογένεια Γιωργαλλέτων (Πέραμα) για την πολύτιμη βοήθεια, τον σύνδεσμο φιλάθλων Γυναικών της ομάδας μας Lioness και τους Εθελοντές του Yellow Pride Cafe.

Ήταν μεγάλη η χαρά μας που είδαμε χιλιάδες ΑΕΛίστες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, δείχνοντας ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που οριοθετούμε. Με την χθεσινή απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση βάλαμε όλοι μαζί τις βάσεις για τις επόμενες εκδηλώσεις της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού!

Φίλοι συνΑΕΛίστες, μας απομένουν είκοσι περίπου ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να συσπειρωθούμε και να ανεβάσουμε κατακόρυφα το νούμερο των εισιτηρίων διαρκείας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ