aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧατζηλούκας: «Γνώμη σας ότι ήταν κακός ο ΑΠΟΕΛ. Σας παρακαλώ!»

Χατζηλούκας: «Γνώμη σας ότι ήταν κακός ο ΑΠΟΕΛ. Σας παρακαλώ!»

Λιγομίλητος, όπως σχεδόν πάντα, ήταν στην αρχική του τοποθέτηση ο Λούκας Χατζηλούκας μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΛ με 2-1. Ο Κύπριος τεχνικός χαρακτήρισε ανεξήγητη την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ μετά το γκολ που πέτυχε, ενώ ακολούθως σε ερωτήσεις που δέχθηκε επανέλαβε ότι το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι ποιοτικό και μάλιστα απάντησε σε έντονος ύφος σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι ήταν κάκιστοι οι γαλαζοκίτρινοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η ΑΕΛ στα τελευταία 30 λεπτά ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Δεν ξέρω τι έγινε μετά που προηγηθήκαμε. Αντί να ανέβουμε εμείς ψυχολογικά, ανέβηκε η ΑΕΛ και κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και τον Ντούσαν, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Καλά Χριστούγεννα για όλους».

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι τόσο ποιοτικό; «Αλίμονο να αλλάζουμε γνώμη μετά από ένα αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι εκεί και θα είναι εκεί. Αλίμονο να λέμε το αντίθετο μετά από ένα αποτέλεσμα».

Στα παιχνίδια που ήσασταν στον πάγκο με εξαίρεση τον αγώνα με την Σεβίλλη δεν ήταν καλός ο ΑΠΟΕΛ, ήταν κάκιστο: «Γνώμη σας ότι ήταν κάκιστο. Εγώ θεωρώ ότι μέχρι να δεχθούμε το τέρμα ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΛ. Στο τελευταίο μισάωρο ήταν καλύτερη η ΑΕΛ. Όταν εσείς οι δημοσιογράφοι γράφετε τα ίδια και τα ίδια επηρεάζετε και τον κόσμο. Με τον Εθνικό είχαμε 18 τελικές. Πώς γίνεται μία ομάδα να έχει 18 τελικές και να μου λέτε ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν κάκιστος; Σας παρακαλώ…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ