aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧάρηκαν οι άλλοι... περισσότερο!

Χάρηκαν οι άλλοι… περισσότερο!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στο «Αντ.Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ (1-1) στο οποίο είδαμε ένα σούπερ 45λεπτο, ενώ στο δεύτερο οι δύο ομάδες έριξαν αισθητά τον ρυθμό. Το σκορ άνοιξε ο Αμπντουλάγιεφ στο 12ο λεπτό, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι με τον Λαφράνς (24’) πήραν τον βαθμό της ισοφάρισης. Με το σημερινό αποτέλεσμα η Ανόρθωση παραμένει στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς, και η ΑΕΛ στην 3η με 23, αλλά δίνεται η ευκαιρία στις ομάδες που βρίσκονται σε… απόσταση αναπνοής να ξεφύγουν ή να πλησιάσουν την Ανόρθωση και την ΑΕΛ.

Από πέντε τελικές προσπάθειες σημείωσε η κάθε ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, αφού τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετή… όρεξη και πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι κυανόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου οι γαλαζοκίτρινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι. Η Ανόρθωση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Αμπντουλάγιεφ αξιοποίησε την ασίστ του Καμαρά, πέρασε τον Βοζίνια και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν τα έβαλε κάτω και στο 24’ έφερε το ματς στα ίσα με τον Λαφράνς ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Αρούς. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι μηχανές… έσβησαν και ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν προϋποθέσεις για επίτευξη τέρματος. Η Ανόρθωση κατάφερε να πετύχει δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν από τον επόπτη μετά από υπόδειξη όσφαϊντ και σύμφωνα με τις επαναληπτικές προβολές ήταν ορθές και οι δύο αποφάσεις του βοηθού. Το σκορ δεν άλλαξε, και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Την ερχόμενη αγωνιστική (14η) η Ανόρθωση θα υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα (3/12, 18:00), ενώ η ΑΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενη θα αναμετρηθεί με τον Άρη (3/12, 16:00).

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σιεού, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς, Αμπντουλάγιεφ (67′ Καρλίτος), Βίκτορ, Γκάντζεφ, Παλάνκα (77′ Άλβες), Ράγιος, Καμαρά.

ΑΕΛ (Μπρούνο Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Αϊρόσα, Μίτρεα, Λαφράνς, Γουίλερ, Μπενίτεθ (88′ Μέσκα), Ιρένε, Σοάρες, Αβραάμ, Σίλβα (67′ Ρεζέντε), Αρουαμπαρένα (74′ Σασί).

Σκόρερ: 24′ Λαφράνς11′ Αμπντουλάγιεφ

Κίτρινες: Καμαρά Αρουαμπαρένα, Σοάρες, Μπενίτεθ

Αποβολές:

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Τέταρτος: Αβραάμ Τσούκκας.

Παρατηρητής διαιτησίας: Πανίκος Καΐλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ