aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΧαραλάμπους: «Γίναμε λίγο Γερμανία»

Χαραλάμπους: «Γίναμε λίγο Γερμανία»

Στο συναρπαστικό φινάλε του πρωταθλήματος στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Δόξα. Ο Χρίστος Χαραλάμπους ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την ανταγωνιστικότητα που επέδειξαν στο σημερινό παιχνίδι και τη συνεργασία που είχαν στο διάστημα της παρουσίας του στον γαλαζοκίτρινο πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Βλέποντας και το άλλο παιχνίδι, γίναμε λίγο Γερμανία μπορώ να πω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Φοβήθηκα λίγο μήπως είναι λίγο άδειοι μετά τον τελικό κυπέλλου. Είχαμε και όλη την πίεση του τριημέρου με όλα όσα ακούγονταν για την ομάδα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα όσα έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούσαμε και για 3 και για 4 γκολ. Δεν είναι μια χρονιά η οποία ήταν αντάξια της ΑΕΛ. Το τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε θα το δουν οι αρμόδιοι. Θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια γιατί στον 1.5 μήνα που ήμουν στην ΑΕΛ υπερέβαλαν εαυτούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ