aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Χαλί» στα πόδια του Σιέλη, ετοιμάζεται για μετεγγραφικό άλμα

«Χαλί» στα πόδια του Σιέλη, ετοιμάζεται για μετεγγραφικό άλμα

Πρόταση με πολύ καλές οικονομικές απολαβές από ομάδα της Ιαπωνίας έχει ο Βαλεντίνος Σιέλης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το γραφείο του Πασχάλη Παπαδάπουλου, το οποίο εκπροσωπεί τον Κύπριο αμυντικό.

Ο Σιέλης είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπό του στην οποία αξιολογήθηκαν τα δεδομένα και όπως μαρτυρά η ανακοίνωση που εκδόθηκε παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με την Gangwon, πολύ πιθανόν σύντομα να πάρει μετεγγραφή σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Έτοιμος για το επόμενο άλμα στην καριέρα του ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Με μια φοβερή παρουσία στο Κορεάτικο πρωτάθλημα, ο Κύπριος αμυντικός που κατάφερε να γίνει το αγαπημένο παιδί της ομάδας της Gangwon, έχει από καιρό μπει στο μάτι συλλόγων, κυρίως από το Ιαπωνικό πρωτάθλημα.

Η συνάντηση τη Τρίτη το βράδυ με τον Πασχάλη Παπαδόπουλο, είχε αποκλειστικό θέμα την ανάλυση της όλης κατάστασης και μελέτη προτάσεων.

Ο Βαλεντίνος έχει βέβαια ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του, όμως η οικονομική κατάσταση των Γιαπωνέζων δημιουργεί νέα δεδομένα.

Σε αναμονή εξελίξεων…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ