aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜπρντάριτς: «Θα νικήσουμε την ΑΕΛ»

Μπρντάριτς: «Θα νικήσουμε την ΑΕΛ»

Όσα δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Βλάζνια, Τόμας Μπρντάριτς, για τον αυριανό επαναληπτικό με την ΑΕΛ στην Αλβανία (πρώτο ματς 1-0 για τους γαλαζοκίτρινους):

«Είναι μια πολύ καλή πρόκληση για εμάς. Είμαστε γεμάτοι ενέργεια, είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει. Και η πόλη θα πρέπει να είναι περήφανη. Τώρα πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε για να περάσουμε. Έχω δει ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι την Κύπρο, επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε κάποιες αλλαγές, να μάθουμε από τα λάθη μας για να κερδίσουμε.

Η ΑΕΛ έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, καλύτερους μισθούς και συνθήκες. Όμως, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Εδώ έχουμε το πλεονέκτημα του κόσμου. Οι παίκτες μου πάντα έχουν αυτοπεποίθηση και νιώθουν έτοιμοι. Στηριζόμενοι και στον κόσμο, πιστεύω ότι θα νικήσουμε.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν καθορίζει ποια ομάδα θα περάσει. Έχω πολύ μεγάλη πίστη ότι θα περάσουμε, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά.

Ο Λατίφι μου αρέσει πολύ σαν παίκτης, έχει βελτιωθεί πολύ. Μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε επίπεδο. Αύριο θα είναι βασικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ