aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜπουένο, ο «εγκέφαλός» της

Μπουένο, ο «εγκέφαλός» της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλη μια εκκρεμότητα στο ρόστερ της ΑΕΛ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν τον «εγκέφαλο» της ομάδας στο πρόσωπο του Ντανίλο Μπουένο, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε χθες επίσημα και η συμφωνία των δύο πλευρών προνοεί συνεργασία για ένα χρόνο.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος αναμένεται αύριο στην Κύπρο και αφού περάσει με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Όλα λοιπόν φαίνεται ότι κινούνται σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει τεθεί από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία και για να ολοκληρωθεί το μετεγγραφικό παζλ απομένει η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού και αριστερού ακραίου επιθετικού.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ΑΕΛ, στην Κύπρο θα δοθεί έμφαση στο τελικό μοντάρισμα, γι’ αυτό άλλωστε έχουν διευθετηθεί και τρία φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους τη Δόξα (3/8), την ΑΕΖ (9/8) και με την Καλλονή (12/8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ