aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜποαβεντούρα για Ξενίδη: «Δεν το πιστεύω. Mετά τον Ντικουμάνα αυτός…»

Μποαβεντούρα για Ξενίδη: «Δεν το πιστεύω. Mετά τον Ντικουμάνα αυτός…»

Δεν πρόλαβε να τον έχει συμπαίκτη του, τον Γιώργο Ξενίδη, αλλά τον γνώριζε αρκετά καλά ως ποδοσφαιριστή και ως αντίπαλο για μία διετία (2004-06). Ο λόγος για τον Ουίλιαμ Μποαβεντούρα, ο οποίος επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy και εξέφρασε τη μεγάλη λύπη του για τον Ελλαδίτη πρώην παίκτη της Ανόρθωσης.

Προς ενημέρωση, όταν ο Ξενίδης αγωνιζόταν στην Ανόρθωση, ο Μποαβεντούρα ήταν στην ΑΕΛ και ο Βραζιλιάνος πήρε μετεγγραφή στην «Κυρία», όταν ο Ελλαδίτης έφυγε. Ωστόσο, ο «Μπόα» δεν πίστευε στα μάτια του όταν διάβασε τα άσχημα μαντάτα και τον άδικο χαμό του Ξενίδη στα 45 του.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Ξενίδη: «Βοήθησε όταν κάποιος έκανε προσφυγή εναντίον μας»

«Δεν το πιστεύω. Ήταν πολύ νέος. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη. Μετά από τον χαμό του φίλου μου Χαμάτ Ντικουμάνα, φέτος ακούω γι’ αυτόν. Κι οι δύο “έφυγαν” λόγω παρόμοιου προβλήματος. Απίστευτο. Ήταν σπουδαίος και δυνατός παίκτης», ήταν τα σύντομα λόγια του, και καταλήγοντας στέλνει όλη την αγάπη του στους Κύπριους από τη Βραζιλία και τονίζει ότι νιώθει ευλογημένος που έζησε και έπαιξε ποδόσφαιρο στη χώρα μας, της οποίας ο κόσμος λατρεύει το ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ