aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥBetonalpha ΑΕΛ: «Προφανώς κάποιοι θα είχαν απροβίβαστο στο μάθημα των Νέων Ελληνικών»

Betonalpha ΑΕΛ: «Προφανώς κάποιοι θα είχαν απροβίβαστο στο μάθημα των Νέων Ελληνικών»

Nέα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Betonalpha ΑΕΛ, με την οποία “απαντά” σε όσα υποστηρίζει ο Sabbianco Απόλλων.

Αναλυτικά:

“ΑΕΛΙΣΤΑ,

Ο κύριος λόγος επιβίωσης της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού στα τόσα χρόνια της ένδοξης ιστορίας της είσαι ΕΣΥ!
Ο κύριος λόγος που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στην Κύπρο είσαι ΕΣΥ!
Ο κύριος λόγος που όλες οι άλλες ομάδες μας ζηλεύουν είσαι ΕΣΥ!

Η δική σου παρουσία & στήριξη είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και σκοπεύουμε να τα διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Γι αυτό απευθυνόμαστε σε σένα και μόνο προς πλήρη ενημέρωση σου αναφορικά με τα διαδραματισθέντα των τελευταίων ημερών:

Προφανώς κάποιοι θα είχαν απροβίβαστο στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αδύναμία τους να κατανοήσουν το τι είχαμε αναφέρει στην ανακοίνωση μας ημερ.25/10/2016.
Είχαμε γράψει:
<Είναι γνωστό πως, βάση της νέας νομοθεσίας περί ασφάλειας σε αγωνιστικούς χώρους, το κλειστό Νίκος Σολομωνίδης δεν είχε εξασφαλίσει την απαιτούμενη έγκριση από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων. Εδώ και αρκετούς μήνες, με τη σύμφωνο γνώμη και στήριξη του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους & τη ΔΙΚΗ σου συμβολή μέσω του προγράμματος ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες προς εξασφάλιση της σχετικής άδειας. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι: -οι απαραίτητες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. -έχει ληφθεί η σχετική έγκριση από το Δήμο Λεμεσού, μέχρι και χθες, 24/10/2016, δεν κατέστει εφικτό να ληφθεί η τελική έγκριση χρήσης που θα επέτρεπε τη διεξαγωγή αγώνων. Κάτι τέτοιο αναμένεται όμως να επιτευχθεί τις αμέσως επόμενες μέρες. Ως εκ τούτου, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας απολογίες για την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα>.

Το τονίζουμε και πάλι….ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ!! Πιο ξεκάθαρο δεν γινόταν! Όσο για το που & γιατί κύριοι αγωνίζεται η πρωτοπόρος ομάδα στο πρωτάθλημα futsal ένα χρειάζεται να γνωρίζετε και μόνο…Ευχόμαστε να ρθει η στιγμή να παρακαλάτε για συσκέψεις και στο συγκεκριμένο άθλημα!

Κάποιοι μίλησαν για προσωπικές επιθέσεις και κουτσομπολίστικες αναφορές! Ξέχασαν φυσικά πως οι συγκεκριμένες αναφορές του προέδρου του Απόλλωνα για το ‘ΚΛΟΥΒΙ’ και το ‘ΚΑΜΙΝΙ’ έγιναν ζωντανά σε ραδιοφωνική εκπομπή σταθμού παγκύπριας εμβέλειας! Συνεπώς ούτε η πετοσφαιρική ΑΕΛ ευθύνεται ούτε οι αθλητικογράφοι που επιμελούνται την εν λόγω εκπομπή.

Όσο για τον αντιπρόεδρο σας κε.πρόεδρε απλά να σας υπενθυμίσουμε τι κατά λέξη ειπώθηκε από εσάς στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Κ.Ο.ΠΕ στις 24/10: MΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ! Γνωρίζετε προφανώς και το τι λέει και τι πράττει! Σταματήστε λοιπόν να παίζετε κρυφτούλι (κάτι που όλοι γνωρίζουμε πως ξέρετε να κάνετε πολύ καλά)….εκτός κι αν όλα εμπίπτουν των προσπαθειών σας για μετάδοση στα παιδιά της ευγενούς άμιλλας, συνεργασίας, ομαδικότητας και αθλητικής παιδείας!

Και για να μπούμε κι εμείς στο κλίμα των ημερών: Ζητήστε τα πρακτικά από τον Γ.Γ της Κ.Ο.ΠΕ. Aν δεν το πράξει ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε εμείς!

Φυσικά το πρόβλημα με τη γλώσσα έχει και συνέχεια αφού οδηγεί σε ασυνεννοησία μεταξύ των διοικούντων του Απόλλωνα!

Στη μια ραδιοφωνική εκπομπή (σταθμού παγκύπριας εμβέλειας) ακούσαμε από τον κ.Ηροδότου πως καμία ενέργεια δεν έγινε από μέρους τους και πως σε προεδρικό επίπεδο υπήρξε συνεννόηση και κοινοποιήθηκαν προς αυτόν τα προτεινόμενα μέτρα ασφαλείας & εγγυήσεις τα οποία έκρινε ως ικανοποιητικά.

Στην άλλη ραδιοφωνική εκπομπή (τοπικού σταθμού της Λεμεσού) ο κ.Πάμπος Κυριάκου, διευθυντής της ομάδας, ανέφερε πως οι προφανείς ανησυχίες για την ασφάλεια της ομάδας τους, οδήγησε στην από μέρους τους αποστολή σχετικής επιστολής προς την Αστυνομία!

Ελπίζουμε κάποτε να τα βρείτε μεταξύ σας! Εμείς γνωρίζουμε! Όπως κι εσείς γνωρίζατε πως μια τέτοια ενέργεια θα οδηγούσε σε αναβολή της αγωνιστικής όπως και επιθυμούσατε!

Για τον αγώνα του Super Cup στην πρώτη μας ανακοίνωση αναφέραμε τα ακόλουθα:
<Ξεκινήσαμε τη φετινή μας προσπάθεια στο super cup το οποίο διεξήχθηκε στις 11 του τρέχοντος μηνός με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, στη Λευκωσία. Ναι στη Λευκωσία!!! Γιατί οι κ.κ.της Αστυνομίας και της Κ.Ο.ΠΕ εξέφρασαν αδυναμία για διεξαγωγή του αγώνα σε γήπεδο στη Λεμεσό (μέχρι και το κλειστό του Απόλλωνα εισηγηθήκαμε!!!). Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο παράδοξο στη διεξαγωγή της κατά τα άλλα γιορτής της κυπριακής πετόσφαιρας. Με το έτσι και το θέλω κάποιοι από την Κ.Ο.ΠΕ απαίτησαν τη ταυτοποίηση των όποιων φίλων των δύο ομάδων θα παρακολουθούσαν το παιχνίδι! Σύμφωνα με τους ίδιους αυτό επιβάλλει η νομοθεσία αναφορικά με τη διεξαγωγή αγώνων σε κλειστά γήπεδα! Πως όμως κύριοι της Κ.Ο.ΠΕ πετύχατε τη διεξαγωγή του αγώνα super cup ανδρών στις 14/10 χωρίς ταυτοποίηση; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ: το Σαλαμίνα – Ομόνοια δεν ήταν υψηλού κινδύνου!!! >

Οι κύριοι του Απόλλωνα γιατί θίχτηκαν; Νιώθουν την ανάγκη να στηρίξουν την Ομοσπονδία; Γιατί άραγε;

Ας ζητηθούν λοιπόν τα πρακτικά της αστυνομικής σύσκεψης. Γιατί, αν όλα καταγράφηκαν ως θα έπρεπε να έχουν καταγραφεί, θα αναφέρεται πως:
1.κανένα πρόβλημα δεν είχαμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο του Απόλλωνα! Το αν είχε ή όχι άδεια διεξαγωγής αγώνων προφανώς και δεν το γνωρίζαμε και δεν μας απασχολούσε!

2.Στην περίπτωση διεξαγωγής του αγώνα στο Σπύρος Κυπριανού:
-η αστυνομία θα καθόριζε μέγιστο αριθμό ατόμων (200 καθ’ομάδα).
-στα 200 αυτά άτομα θα περιλαμβάνονταν τα παιδιά των τμημάτων υποδομής και οι όποιες προσκλήσεις επισήμων της κάθε ομάδας.

3.Σε αίτημα μας για μεγαλύτερο αριθμό ατόμων χωρίς ταυτοποίηση τόσο ο υπάλληλος της Κ.Ο.ΠΕ όσο και η Αστυνομία ήταν αρνητικοί.

4.Ο Απόλλωνας αποδέχθηκε τη διεξαγωγή του αγώνα στο Σπύρος Κυπριανού με τον πιο πάνω διακανονισμό αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο του:
-δεν μπορούσε διαφορετικά να εγγυηθεί ασφάλεια.
-δεν επιθυμούσε την παρουσία οργανωμένων της ομάδας του στο γήπεδο τους οποίους, αφού χαρακτήρισε πρεζάκιδες που δεν θέλει στο χώρο της πετόσφαιρας, δεν μπορεί να τους ελέγξει.

ΑΕΛΙΣΤΑ,

Κανένας δεν επιτρέπεται να σου στερεί το δικαίωμα να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα: σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιοδήποτε γήπεδο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες! Γι’αυτό σου το δικαίωμα παλέψαμε και αποφασίσαμε να αγωνιστούμε στη Λευκωσία ούτως ώστε μεγαλύτερος αριθμός ατόμων να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα! Για την απόφαση μας αυτή δρομολογήσαμε λεωφορεία και επιβαρυνθήκαμε το κόστος αυτών!

Ποτέ δεν φοβηθήκαμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως επικεφαλείς του ιστορικότερου τμήματος γυναικείας πετόσφαιρας στην Κύπρο! Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και αυτόν χρειαζόμαστε δίπλα μας! Οργανωμένους και μη! Μια γροθιά να παλέψουμε, ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΘΛΗΤΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, για το μεγαλείο της ομάδας μας!

Τελειώνοντας αναφέρουμε πως:
-κανένα απολύτως παράπονο & κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με την κα.Myroslava Gryban την οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά της στην ομάδα μας τόσο ως πετοσφαιρίστρια όσο και ως προπονήτρια σε περιόδους σαφώς δύσκολους για την ομάδα μας. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν! Κι αν ο οποιοσδήποτε είχε τότε παράπονα και επιφυλάξεις έπρεπε να τα αναφέρει!
-συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να είναι συμπτώσεις. Εφιστούμε την προσοχή της Κ.Ο.ΠΕ και διαφυλάττουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας τονίζοντας πως μελλοντικά δεν πρόκειται να ανεχθούμε παρόμοιας φύσης λάθη & διακρίσεις σε βάρος της ομάδας μας.
-δεν αναφέραμε πουθενά παρατυπίες σε εγγραφές πετοσφαιριστριών αλλά ότι κάποιοι ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να είναι έτοιμο το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα. Αν έγιναν παρατυπίες κύριοι το γνωρίζετε εσείς και η Κ.Ο.ΠΕ.!!!
-αν η εφαρμογή των κανονισμών προνοεί μεταφορά πυρσών εντός αγωνιστικού χώρου από μέλη της Διοίκησης σας τότε είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε! Το χρειαζόμαστε στα πλαίσια των προσπαθειών μας για μεγαλύτερη προβολή!

Εκ της Διοίκησης της ΒetOnAlfa AEΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ