aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜπαλταζάρ: «Νομίζω ότι οι παίκτες μου δεν άξιζαν τόσο βαρύ σκορ»

Μπαλταζάρ: «Νομίζω ότι οι παίκτες μου δεν άξιζαν τόσο βαρύ σκορ»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ δήλωσε τα ακόλουθα στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 4-1:

«Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Νομίζω ότι οι παίκτες μου δεν άξιζαν τόσο βαρύ σκορ. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι από τακτικής πλευράς αρκετά οργανωμένα. Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν αρκετά καλά και δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ. Μετά όμως η ατομική ποιότητα των παικτών του ΑΠΟΕΛ έκανε τη διαφορά και κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να σκοράρουν. Πέσαμε λίγο ψυχολογικά μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ αλλά σιγά-σιγά ισορροπήσαμε όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ.

Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο να διορθώσουμε κάποια λάθη. Νομίζω ότι το κάναμε καλά. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στις οποίες μπορούσαμε να κάνουμε το 2-1. Μετά πήραμε το ρίσκο και δυστυχώς δεχτήκαμε άλλα δυο γκολ και ήρθε αυτή η βαριά η ήττα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν είναι ώρα να πέσουμε ψυχολογικά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε εννιά βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ