aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAβραάμ: «Θέλουμε το back2back, να ξαναγράψουμε ιστορία»

Aβραάμ: «Θέλουμε το back2back, να ξαναγράψουμε ιστορία»

Πανευτυχής ήταν ο Ανδρέας Αβραάμ μετά την σπουδαία πρόκριση της ΑΕΛ στην «Αρένα» επί της ΑΕΚ. Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων τόνισε πως θέλουν να κατακτήσουν δεύτερη σερί σεζόν το κύπελλο και να γράψουν ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλαμε πολύ να περάσουμε. Είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα όμως δείξαμε πως δίκαια περάσαμε καθώς ήμασταν καλύτεροι και το αξίζαμε».

Για το πλάνο του προπονητή: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο. Ξέραμε πως η ΑΕΚ ξέρει να παίζει με τη μπάλα στα πόδια και θέλαμε να μην τους αφήσουμε να την κυκλοφορήσουν. Σήμερα είχαμε και τις ευκαιρίες και θεωρώ πως πατούσαμε πολύ καλύτερα και περάσαμε γιατί το αξίζαμε».

Για τη συνέχεια στο κύπελλο: «Σίγουρα ξεκινάμε από το 50-50 αλλά είμαστε κυπελλούχοι. Θέλουμε το back to back να ξαναγράψουμε ιστορία. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε όσους ήρθαν, μας ακολουθούν πιστά. Να το ξέρουν πως παίζουμε και για αυτούς, τους θεωρούμε κομμάτι μας και ευελπιστούμε κάποια στιγμή να νιώσουμε όπως πέρσι που κατακτούσαμε το κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ