aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑβραάμ: Οι εντυπώσεις στην ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ και η αποχώρηση του από την «Κυρία»

Αβραάμ: Οι εντυπώσεις στην ΑΕΛ, ο ΑΠΟΕΛ και η αποχώρηση του από την «Κυρία»

Στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβράαμ, ο οποίος αναφέρθηκε στις κυπριακές ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε αλλά και στην Λάρισα που αγωνίστηκε για μια σεζόν.

Το αρχικό του σχόλιο: «Νιώθω καλά, ευτυχισμένος, ολοκληρωμένος και έμπειρος. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Είμαστε στο -2 από την κορυφή».

Αν θα έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι πως είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΛ και μπορώ να βοηθήσω ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε για πρωτάθλημα, θα το κάνουμε».

Για την ποδοσφαιρική του καριέρα: «Άρχισα από την Ομόνοια Αραδίππου και στα 19 μου με ήθελε ο Απόλλωνας. Μετά 2.5 χρόνια στην Ομόνοια, 3.5 στην Ανόρθωση και 1 στην Λάρισα. Μετάνιωσα που δεν πήγα πιο νωρίς εκτός Κύπρου. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες, η Ομόνοια μου έδινε πολλά λεφτά και δύσκολα θα βρισκόταν ομάδα που θα μου έδινε τόσα πολλά για την τότε εποχή. Η μετεγγραφή μου στοίχισε σχεδόν 1.000.000 ευρώ».

Για την ΑΕΛ: «Τα φτιάξαμε όλα. Καταρχήν πριν πάω στην ΑΕΛ άκουγα διάφορα και μου έλεγαν διάφορα ότι τα πράγματα και οι εγκαταστάσεις δεν είναι καλά. Τα φτιάξαμε όλα στο προπονητικό κέντρο. Έχει φτιαχτεί το γυμναστήριο, έχουν κάνει κάτι σαν ξενώνες με κρεβάτια που μπορεί να ξεκουραστεί ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχει κοπέλα που μας μαγειρεύει και μας φροντίζει. Είδα πράγματα που δεν είδα σε άλλη ομάδα».

Για τον Απόλλωνα: «Πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν ίδια, κάνει πολύ καλή δουλειά και ο προπονητής του. Πιστεύω έχει και τις δικές του ευθύνες που δεν πήρε το πρωτάθλημα».

Για Ομόνοια: «Λείπει ο κόσμος. Δεν σημαίνει Ομόνοια αυτό. Λείπει η πρωταγωνιστική πορεία από την Ομόνοια».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση δυσκολεύεται. Δεν υπάρχει σταθερότητα παντού. Ούτε διοικητικά, ούτε στην ομάδα. Θεωρώ πως οι οπαδοί της είναι δίπλα στην ομάδα τους. Ο αποκλεισμός επηρέασε την φετινή σεζόν».

Για την αποχώρηση του από την «Κυρία»: «Ήταν ο κ. Πουλλαΐδης πρόεδρος, ήρθε τεχνικός διευθυντής ο Σπανός για μια καινούργια αρχή και ήμουν εκτός πλάνων».

Για τον Λαφράνς: «Είναι υπερβολικό αυτό που γίνεται. Είναι κακό για τον ποδοσφαιριστή».

Τι του λείπει: «Ένα πρωτάθλημα. Θα δείξει αν είναι φέτος η χρονιά. Λείπει και κάποιος όμιλος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Για τον Κέρκεζ: «Είναι φιλόδοξος και δουλευταράς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ