aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑυγουστή: «Δίκαια μας κέρδισε η ΑΕΛ...»

Αυγουστή: «Δίκαια μας κέρδισε η ΑΕΛ…»

«Σίγουρα θα μας πληγώσει όλους το αποτέλεσμα αυτό. Από σήμερα για εμάς έχει τελειώσει. Έχει ακριβώς ένα γύρο που είμαι σε αυτή τη θέση που είμαι τώρα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και αφήσαμε πολλές ομάδες πίσω μας», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά από το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ και την ήττα με 0-2 στο Τσίρειο.

Και συνέχισε: «Ό,τι αξίζαμε πήραμε από το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την αντεπίθεση μας στα επόμενα ματς. Συγχαίρω τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Δεν πήραμε αυτό που ήθελε, όμως είμαστε περήφανοι για την πορεία μας και γιατί διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος. Είμαστε περήφανοι γιατί από εκεί που βρισκόμασταν, τώρα διεκδκούμε αυτά που θέλουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ είναι δίκαιο το αποτέλεσμα που πήρε σήμερα, το ήθελε περισσότερο».

Αν υπάρχουν λόγοι που έχασε η ομάδα του είπε: «Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να προηγηθούμε. Μετά το παιχνίδι πήγε στην δύναμη και φοβούμασταν να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε. Χάσαμε τις πρώτες και τις δεύτερες μπαλιές. Η ΑΕΛ είχε περισσότερο πάθος. Συνεχίζουμε… Να μην ξεχνάμε που ήμασταν πριν ένα γύρο και που είμαστε τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ