aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑυγουστή: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Αυγουστή: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Μετά το τέλος του λεμεσιανού ντέρμπι, ο προπονητής του Απόλλων Σωφρόνης Αυγουστή μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν ψάχνει δικαιολογίες για τις απουσίες που είχε να διαχειριστεί και έστειλε σύνθημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα λεμεσιανό ντέρμπι. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να μην δεχθούν γκολ, ο αντίπαλος μας περίμενε στο γήπεδο του και ήθελε να μας κτυπήσει στην αντεπίθεση. Παίξαμε με δύο νεαρούς στην άμυνα και είχαμε πάρα πολλές απουσίες, δεν βρίσκουμε δικαιολογίες, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος έκανε φάσεις όμως η ομάδα μας είχε ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ. Βλέπουμε τη συνέχεια, μας έμειναν 12 τελικοί, πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες και ότι με την επιστροφή αρκετών θα μας δώσουν δύναμη για την συνέχεια. Καλή συνέχεια στον φίλο Κέρκεζ, κάνει εξαιρετική δουλειά και βλέπουμε όλοι το πλάνο που παίζει η ομάδα του. Σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια με τις κλειστές άμυνες, σημαίνει ότι οι αντίπαλοι σέβονται πολύ την ομάδα μας. Πρέπει και εμείς να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες για να πετυχαίνουμε γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ