aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑστο(Χ)ία μου, αμαρτία μου... (video & 260 pics)

Αστο(Χ)ία μου, αμαρτία μου… (video & 260 pics)

Με την ατυχία τους και την αστοχία τους πρέπει να τα έχουν στην Ανόρθωση και στην ΑΕΛ, διότι σε ένα ματς με πολλές χαμένες φάσεις με κορυφαία ένα πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Κόπριβετς, δεν υπήρξε νικητής (δείτε εδώ το live της αναμέτρησης).

Η ομάδα της Λεμεσού ήταν καλύτερη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Κόπριβετς της άναψε κόκκινο. Η Ανόρθωση δεν έφθασε για άλλο ένα παιχνίδι σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και είναι αξιοσημείωτο ότι ούτε μια από τις λίγες τελικές προσπάθειές της δεν ήταν στον στόχο. Εντούτοις, στο τέλος είχε κάποιες καλές στιγμές και μπορούσε να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλό της.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στην ΑΕΛ. Επιβλήθηκε της Ανόρθωσης, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνεχή κίνηση, δημιουργώντας και αξιόλογες ευκαιρίες για να φθάσει πρώτη στο γκολ. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έφθασε στο γκολ λόγω κυρίως των σπουδαίων αποκρούσεων του Κόπριβετς, με κορυφαία στο πέναλτι του Ουέλινγκτον (14’) αλλά και της επιπολαιότητας των επιθετικών της στην τελική προσπάθεια.

Η Ανόρθωση αρκέστηκε σε κάποιες γρήγορες επιθετικές προσπάθειες, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ρόμο. Παρουσίασε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά, με τον Ράγιος να μην έχει στηρίγματα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ είχε και πάλι είχε τον έλεγχο, ωστόσο δεν ήταν τόσο διεκδικητική όσο στο πρώτο ημίχρονο. Δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν έβαλε μεγάλη πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Η Ανόρθωση αρκέστηκε και πάλι σε σπασμωδικές επιθετικές προσπάθειες, που αποκρούστηκαν με σχετική ευκολία από τους αμυντικούς. Θέλησε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει παιχνίδι, όμως τα στενά μαρκαρίσματα των αντιπάλων και η πίεση από ψηλά δεν της το επέτρεψαν.

Στα τελευταία λεπτά έγινε μια προσπάθεια και από τις δυο ομάδες για να φθάσουν στο γκολ. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε μπροστά από τις δυο εστίες, με τους αμυντικούς σε κάποιες περιπτώσεις να αποτρέπουν με αυτοθυσία να παραβιαστεί κάποια από τις δυο εστίες.

Τιμήθηκε για την προσφορά του

Πριν την έναρξη του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η διοίκηση της Ανόρθωσης, διά του προέδρου της Χρίστου Πουλλαΐδη, τίμησε τον Χρίστο Μαραγκό για την προσφορά του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η πλακέτα που δόθηκε στον Μαραγκό ανέγραφε: «Τιμής ένεκεν, απονέμεται στον ποδοσφαιριστή, άνθρωπο και αρχηγό, Χρίστο Μαραγκό, για την ανεκτίμητη προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ανόρθωσις Αμμοχώστου, 1 Οκτωβρίου 2016».

Ανόρθωση (Αντόνιο Πούτσε): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Καλδερόν, Σάντος, Γκονσάλβες (57’ Καρλίτος), Πελέ, Οικονομίδης, Ράγιος, Καμπρέρα, Κολούνγκα (79’ Ρίος).

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρόμο, Αϊρόσα, Σιέλης, Ζούνιορ, Φορτούνα, Σαβάν, Νικολάου (66’ Μπουένο), Σοάρες, Μέσκα (83’ Σάρκι), Σόουζα, Ουέλιγκντον (69’ Αρουαμπαρένα).

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σκόρερ: -.

Κίτρινες: 34’ Σάντος, 58’ Σοάρες, 60’ Ζούνιορ / 16’ Μέσκα, 35’ Σαβάν.

Αποβολές: -.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου.

Α’ βοηθός: Αριστείδης Χρίστου.

Β’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Τέταρτος: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Παρατηρητής: Λοΐζος Λοΐζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ