aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αστέρια» δίχως λάμψη

«Αστέρια» δίχως λάμψη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μεγαλώνει ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για να κάνουν τη διαφορά, αλλά ώς τώρα δεν μπόρεσαν. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δεν είδε το άστρο του να λάμπει είτε καθόλου είτε στον βαθμό που περιμένει η διοίκηση των συλλόγου, που επένδυσε στο πρόσωπό τους. Η «Goal News» παρουσιάζει έξι παίκτες, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα.

Ο Άλεφ ντος Σάντος αποτέλεσε την πιο ηχηρή μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ. Στην αρχή κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ακολούθως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, μετρά μόλις 32 λεπτά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα των πρωταθλητών, ενώ στο ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου πήρε το πρώτο 90λεπτό του.

Όσο χάρηκαν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον Άλεφ, όμως, άλλο τόσο ευχαριστήθηκαν οι Απολλωνίστες στην ανακοίνωση των κυανόλευκων για την «αρπαγή» του Εμίλιο Ενσούε. Ο πρώην γαλαζοκίτρινος προκάλεσε αίσθηση με την έλευσή του στη Λεμεσό, αλλά το όνομά του βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση στο ιατρικό δελτίο.

Για τον Ερίκ Μποτεάκ έγινε οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση της Ομόνοιας. Πράγματι, ο Γάλλος έδειξε θετικά δείγματα γραφής απέναντι στη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά ακολούθησε ο τραυματισμός του δύο ημέρες πριν από το ματς με την ΑΕΚ. Πέρα από το παιχνίδι στη Λάρνακα ήταν απών στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και για την ώρα γυμνάζεται ατομικά.

Τι να πει, όμως, ο Ολυμπιακός για τον Τιάγκο Αζουλάο; Η απόκτησή του από τον σύλλογο της Λευκωσίας προκάλεσε κατάθλιψη στους οπαδούς της πρώην ομάδας του Πέτρο Λουάντα και ταυτοχρόνως ενθουσιασμό στους μαυροπράσινους. Εντούτοις, ο σοβαρός τραυματισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού σε προπόνηση, μετά το παιχνίδι με τη Δόξα, είναι πιθανό να τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα.

O Γκεβόργκ Γκαζαριάν είναι το μεγαλύτερο όνομα της ΑΕΛ και η μοναδική εντυπωσιακή μετεγγραφική κίνησή της στο καλοκαιρινό παζάρι. Για την ώρα, όμως, έχει απλώς να επιδείξει κάποιες στιγμές, κατά τις οποίες έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του. Με τίποτα, όμως, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι έκανε ακόμα τη διαφορά στους γαλαζοκίτρινους.

Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση, για την ώρα, να προέρχεται από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Τζέι Σίμπσον με τις τόσες παραστάσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, ούτε τραυματίας είναι ούτε ειπώθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα οποιασδήποτε φύσης. Ο Άγγλος επιθετικός απογοητεύει και έχει ακόμα πολλά να κάνει ώσπου να δικαιώσει τις προσδοκίες των ερυθρολεύκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ