aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αρρωστημένα κίτρινα μυαλά» και συλλογή αγαθών

«Αρρωστημένα κίτρινα μυαλά» και συλλογή αγαθών

Aνακοίνωση εξέδωσε ο Συ.Φ.ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση αλλά και για το γεγονός πως ο σύνδεσμος συλλέγει χειμωνιάτικα παπούτσια, κουβέρτες, σεντόνια και μαξιλάρια για τον καταυλισμό στην Κοφίνου.

Αναλυτικά:

«ΑΕΛίστα… Η ομάδα μας τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών αήττητη και έδειξε ότι μπορεί να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι λέοντες πλέον ανέπτυξαν τη χημεία στον αγωνιστικό χώρο που μπορεί να μας πείσει για καλύτερες αποδόσεις. Το Σάββατο επιστρέφουμε στα ντέρμπι και η ομάδα καλείται να καταθέσει ψυχή και να πάρει αυτό που της αξίζει.

Ο Συ.Φ.ΑΕΛ καλεί τους κίτρινους λιμενεργάτες του σε μια μαζική έξοδο που θα κάνει τον οπαδικό κόσμο να παραμιλά. Πάμε να κάμουμε τον… έδρα μας και να σπρώξουμε την ομάδα μας στο διπλό. Η προθέρμανση ξεκινά από το βράδυ της Παρασκευής στις δύο μας σπηλιές με το καθιερωμένο pregame που θα κορυφωθεί αργά το βράδυ και θα αντέξει μέχρι το ξημέρωμα. Όλοι οι λέοντες στις σπηλιές για ένα πάρτι δίχως έλεος. Το Σάββατο μαζευόμαστε από νωρίς στους συνδέσμους μας για να προετοιμάσουμε τα μυαλά μας για αναχώρηση.

Μαζευόμαστε στην έξοδο της Παρεκκλησιάς η ώρα 17:00 και αναχωρούμε όλοι μαζί για την Λάρνακα. Αρρωστημένα κίτρινα μυαλά έρχονται για το διπλό και μόνο, τίποτα λιγότερο. Το γήπεδο πρέπει να τρέμει και καλείται ο κάθε ΑΕΛίστας που θα βρεθεί στο πλευρό της για 90 λεπτά να ακολουθά τον παλμό της Θύρα 3.

Επίσης, εισιτήρια για τα μέλη μας θα πωλούνται και στους δύο μας συνδέσμους από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι και το Σάββατο το πρωί. Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων η πώληση θα γίνεται αυστηρά μόνο για τα μέλη του Συ.Φ.ΑΕΛ. Εξαντλούμε και το τελευταίο εισιτήριο και κιτρινίζουμε το πέταλο.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι από αύριο θα γίνεται συλλογή από χειμωνιάτικα παπούτσια, κουβέρτες, σεντόνια και μαξιλάρια για τον καταυλισμό στην Κοφίνου στα οικήματα μας σε Εναέριο και Ζακάκι. Στηρίζουμε την όποια κίνηση αλληλεγγύης που γίνεται με καλό σκοπό και ζητάμε τη βοήθεια από όλους τους ΑΕΛίστες οι οποίοι πάντοτε δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

* Γυναικεία παπούτσια. Μεγέθη 36-42. Τα ψηλοτάκουνα δεν είναι προτιμητέα.

* Αντρικά παπούτσια. Μεγέθη 40-46. Προτιμητέα είναι τα αθλητικά.

Υ.Γ.1: Και εμείς μυαλό δεν βάζουμε.

Υ.Γ.2: Ζήτω το Πολυτεχνείο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ