aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑρουαμπαρένα, Σόουζα, Ουέλιγκντον... τελειώσατε! (vid & pics)

Αρουαμπαρένα, Σόουζα, Ουέλιγκντον… τελειώσατε! (vid & pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ΑΕΛ έδειξε τα δόντια της κόντρα στην Καρμιώτισσα, η οποία περάν των δέκα λεπτών δεν δυσκόλεψε περισσότερο την ομάδα της Λεμεσού. κέρδισε πιο εύκολα απ’ όσο αναμενόταν με 4-1 τους ερυθρόμαυρους στο Τσίρειο.

Αρουαμπαρένα (33’, 46’), Σόουζα (36’) και Ουέλιγκντον (78’) ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Λιμανιού (Γουίλερ ο σκόρερ της Καρμιώτισσας στο ), η οποία με αυτή της την επιτυχία και σε συνδυασμό με τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα (1-3) στη Λάρνακα, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (συγκατοικεί με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά υπερτερεί λόγω της νίκης της με 1-0 στον α’ γύρο έναντι των πρωτευουσιάνων).

Η ΑΕΛ από την αρχή κυριάρχησε και προτού φτάσει στο άνοιγμα του σκορ, έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών. Αφού ο Βάσκος φορ των γαλαζοκίτρινων έχασε 1-2 πολύ καλές φάσεις, τα κατάφερε στο 33’ με πλασέ από κοντά μετά από σέντρα του Σοάρες, ενώ στο 36’ ο Σόουζα με προβολή μετά από κόρνερ του Γεωργιάδη, έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Το 3-0 για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, διαμόρφωσε ο Αρουαμπαρένα με δεύτερο προσωπικό γκολ και μάλιστα με ωραίο τρόπο στο «καλημέρα» του δευτέρου μέρους. Στο 46’ ο Φορτούνα βγήκε φάτσα με τον Καϊρίνο, όμως προτίμησε τα σίγουρα δίνοντας στον Αρουαμπαρένα και ο Βάσκος φορ, αφότου γύρισε πανέμορφα και έφερε την μπάλα στο καλό του πόδι, από κοντά έκανε το 3-0, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε ο Ουέλιγκντον στο 78’ με… ριμπάουντ έπειτα από δοκάρι του Μπουένο.

Μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Πολεμιδιών, ήταν να μειώσει σε 1-4 με σουτ του Γουίλερ.

Δείτε πιο κάτω την ταυτότητα και το live της αναμέτρησης όπως σας τα μετέφρε η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy».

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου)Ρομό, Αϊρόσα (52′ Κυριάκου), Ζούνιορ, Σιέλης, Φορτούνα, Γεωργιάδης, Σόουζα, Σοάρες (73′ Σοάρες), Σαβάν, Μπουένο, Αρουαμπαρένα (62′ Ουέλιγκντον).

Καρμιώτισσα (Χρίστος Γερμανός*)Καϊρίνος, Α. Χριστοφή, Λογκόμπ, Ταραλίδης, Γουίλερ, Βαττής (46′ Σάλιακας), Αρότσα, Αντάμοβιτς, Σταύρου, Πόλιανετς, Όρντος.

*Λόγω τιμωρίας του Λιάσου Λουκά, ο Χρίστος Γερμανός θα έχει την ευθύνη του κοουτσαρίσματος της Καρμιώτισσας.

Σκόρερ: Αρουαμπαρένα 33′, 46′, Σόουζα 36′, Ουέλινγκντον 78′ / Γουίλερ 83′.

Κίτρινες: Αρότσα.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς.

Α’ βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Β’ βοηθός: Χριστάκης Σπανός.

Τέταρτος: Τιμόθεος Χριστοφή.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ