aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑρουαμπαρένα και ομοιογένεια

Αρουαμπαρένα και ομοιογένεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου πιστεύει ότι όσο αυξάνεται ο χρόνος συμμετοχής των ποδοσφαιριστών τόσο θα βελτιώνεται η εικόνα της ομάδας του και το σημερινό φιλικό με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου στο Τσίρειο (19:00), που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Θα απουσιάζουν οι διεθνείς με την Εθνική Κύπρου, Ζούνιορ και Νικολάου και ο Σοάρες που βρίσκεται με την αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου (αντιμετωπίζει σήμερα τη Λιβύη). Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού, που έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα, Αρουαμπαρένα, Γεωργιάδη και Σαρκί, ενώ ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Παπάνκο.

Ο τελευταίος, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενδέχεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΛ ώστε να διαπιστωθεί και ο βαθμός ετοιμότητάς του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή στον οποίο υπολογίζει πολύ τεχνικός της ΑΕΛ. Ο Χριστοδούλου προτίμησε να γίνει φιλικό με μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή για ευνόητους λόγους, καθώς δεν ήθελε να βάλει μεγάλη πίεση στους ποδοσφαιριστές του.

Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν ότι διαθέτουν καλές μονάδες, ταυτόχρονα διαπιστώθηκε όμως ότι δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας. Ορισμένοι εντάχθηκαν αργοπορημένα, ενώ άλλοι, όπως οι Σαβάν και Μπουένο, είχαν υποχρεώσεις με τις προηγούμενες ομάδες τους λίγο πριν ενταχθούν στο ρόστερ της ΑΕΛ. Γι’ αυτό και ακολουθείται εξειδικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας για κάποιους ποδοσφαιριστές, ώστε εντός του προσεχούς διαστήματος να βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ΑΕΛ είναι ότι έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στον βασικό κορμό. Τουλάχιστον οκτώ με εννέα ποδοσφαιριστές θεωρούνται βασικοί. Από την άλλη, όμως, ο ίδιος δεν ξεχωρίζει κανέναν και κάθε αγώνας θα αποτελεί μια νέα εξέταση για την ομάδα αλλά και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Η φιλοσοφία του είναι ότι θέση στην ενδεκάδα θα έχουν οι πιο έτοιμοι, αυτοί που αξίζει να αγωνίζονται και θα τα δίνουν όλα για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ