aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAρουαμπαρένα... διετίας (pics)

Aρουαμπαρένα… διετίας (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Μιγκέλ Αρουαμπαρένα φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ, με το νούμερο 11, φωτογραφήθηκε και ανακοινώθηκε. Ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα στον μετεγγραφικό σχεδιασμό των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού και την υπέρβαση της διοίκησης Ανδρέα Σοφοκλέους. Όλοι στον σύλλογο αναμένουν ότι θα κάνει τη διαφορά.

Η απόκτηση του Αρουαμπαρένα, όπως κι αυτές των Γεωργιάδη, Σαρκί αλλά και του Ζούνιορ, που είχε προηγηθεί, φανερώνουν την αποφασιστικότητα των ανθρώπων της ΑΕΛ να ανεβάσουν το επίπεδα της ομάδας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ήθελε να έχει άλλη μια ποιοτική επιλογή για τη γραμμή κρούσης και αναμένει ότι ο Αρουαμπαρένα θα προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και αποτελεσματικότητα. Δίπλα σ’ αυτόν θα είναι και οι Ουέλινγκτον και Αγκινάλντο.

Αγωνιζόμενος στην Α’ Κατηγορία αλλά και στη Β’ Ισπανίας, ο 33χρονος φορ, με τελευταία του ομάδα την Ουέσκα, διαθέτει εμπειρία σε ψηλό επίπεδο. Σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να διαφανεί σε πιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται και αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε γάντι για τον ίδιο και την τεχνική ηγεσία, ώστε να μπορέσει να καλύψει σε κάποιο βαθμό το χαμένο έδαφος.

Η διακοπή θα βοηθήσει κι άλλους ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια, γιατί φάνηκε ότι ορισμένοι χρειάζονται να ανεβάσουν το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης, κάτι που έχει αναλάβει ο γυμναστής Σωτήρης Χαραλάμπους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ