Αριάδνη: «Είναι τραγικό…»

Απάντηση από την ΚΟΠ περιμένουν στην ΑΕΛ μετά την επιστολή που στάλθηκε από τον πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους για συνάντηση με θέμα συζήτησης την τροποποίηση του μέτρου της κάρτας φιλάθλου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Αριάδνη Γενεθλείου αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Έχει δοθεί αρκετός χρόνος για ξεκούραση και επανασύνταξη. Έχουμε μπει στην προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού. Ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπορέσουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα; «Θα έχουμε απουσίες. Είδαμε και τον τραυματισμό του Γκαζαριάν με την Εθνική του. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε επιστροφές. Αναμένουμε Τόρες, Γκαθτανιάγα και Χουράδο να επανέλθουν, αν όλα κυλήσουν ομαλά. Έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Ο Γκοντάλ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και θα δούμε πως θα είναι η κατάστασή του. Ο Μεντόγεβιτς θα περάσει από ΜRI. Όσο αφορά τον Ζούνιορ, θα δούμε αν νιώθει ακόμη τις ενοχλήσεις και σε συνεργασία και με τον γιατρό που τον παρακολουθεί θα ληφθεί η απόφαση για το πως θα προχωρήσουμε. Υπήρχε από την αρχή το σενάριο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως περιμένουμε να ξέρουμε και από τον γιατρό τι θα μας πει».

Για την επιστολή που απέστειλε η ΑΕΛ στην ΚΟΠ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε στείλει επιστολές για το θέμα με την κάρτα φιλάθλου. Είμαστε οι πρώτοι που έχουμε κινηθεί σε αυτό το κομμάτι από την αρχή. Θέλουμε να γίνει μια συνάντηση, να γίνει μια κοινή γραμμή για τροποποίηση του νόμου. Είναι τραγικό, εμείς στην Κύπρο να βλέπουμε άδειες κερκίδες. Θέλουμε αρχικά να υπάρξει μια απάντηση σε αυτή την επιστολή. Έχει σταλεί και στον κ. Κούμα και την εκτελεστική επιτροπή και στη συνέχεια να υπάρξει μια συνάντηση στην οποία θα σχεδιαστεί και θα συζητηθεί το θέμα. Έχουμε οικονομικό πλήγμα, είναι πολύ σημαντικές οι ζημιές που έχουμε υποστεί από την εφαρμογή αυτού του νόμου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ