aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΆρεσε και νίκησε η ΑΕΛ του Γαρπόζη

Άρεσε και νίκησε η ΑΕΛ του Γαρπόζη

Επιτέλους νίκη για την ΑΕΛ! Στο ντεμπούτο του Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο της, η ομάδα της Λεμεσού παρουσιάστηκε αναγεννημένη και έφθασε σε σπουδαίας σημασίας νίκη από κάθε άποψη επί της Νέας Σαλαμίνας (3-1) στο «Αλφαμέγα» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν τον δρόμο των επιτυχιών.

Παρόλο που όλη η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση (12 τελικές έναντι 5 της αντιπάλου της) και σε τίποτα δεν θύμιζε προηγούμενες κάκιστες εμφανίσεις της, πρωταγωνιστής ήταν ο Μίντσεφ. Στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα πέτυχε δύο γκολ (13’, 22’), ενώ άλλο ένα δεν μέτρησε αφού μετά από παρέμβαση του VAR υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Το σκορ άνοιξε ο Μεντόγεβιτς (11’), ενώ για τη φιλοξενούμενη ομάδα είδε δίχτυα ο Φερνάντες (15’). Η ΑΕΛ έφθασε τους 23 βαθμούς, ενώ είναι σε αναμονή της εκδίκασης του αγώνα με τον Οθέλλο.

Η Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα, που ήταν η πρώτη εκτός έδρας μετά τις 4 Νοεμβρίου 2023 όταν και πάλι στο «Αλφαμέγα» έχασε από τον Άρη. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους 31 βαθμούς και κλότσησαν την ευκαιρία να πιάσουν τον Απόλλωνα στην έβδομη θέση και να μειώσουν στους πέντε βαθμούς από την έκτη θέση. Η ομάδα του Χριστοδούλου υστέρησε, ενώ δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ