aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑρχηγός τότε, προπονητής τώρα

Αρχηγός τότε, προπονητής τώρα

Το 2009 ο Ντούσαν Κέρκεζ έζησε τον τελικό με την Πέγεια ως ποδοσφαιριστής. Μάλιστα ήταν αρχηγός σε εκείνο το παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΛ έχασε απογοητεύοντας 15.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στο ΓΣΠ. Ο Βόσνιος έζησε όλο τον ξεσηκωμό του κόσμου, αλλά και την πίκρα από την ήττα.

Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες μνήμες, το οποίο στιγμάτισε την παρουσία της ΑΕΛ σε μια ποδοσφαιρική γιορτή. Το παιχνίδι εκείνο, όπως και οι άλλοι χαμένοι τελικοί, έχουν γραφτεί στην Ιστορία και αυτό που μένει πλέον είναι τι θα κάνουν από εδώ και μπρος. Την Τετάρτη (22/5) η αποστολή της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα είναι εύκολη, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη πως οι ποδοσφαιριστές θα καταθέσουν όλη τη συγκέντρωσή τους και θα έχουν πάθος για την επικράτηση.

Η ΑΕΛ προέρχεται από έξι χαμένους τελικούς, ενώ η τελευταία φορά που κατέκτησε ένα κύπελλο ήταν πριν από 30 χρόνια, όταν είχε νικήσει 3-2 στην παράταση τον Άρη. Δεν είναι μυστικό πως η ΑΕΛ θα μπει στον τελικό με συγκρατημένη αισιοδοξία, έχοντας όμως τις δικές της πιθανότητες για να κατακτήσει το κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ