aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑποθέωση, αισιοδοξία και ΑΕΛίστικος... πανζουρλισμός! (pics)

Αποθέωση, αισιοδοξία και ΑΕΛίστικος… πανζουρλισμός! (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Τέτοια πρώτη ανοικτή προπόνηση, έχουν να ζήσουν από το καλοκαίρι του 2011 στην ΑΕΛ (η συνέχεια με την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι γνωστή). Κάτι άλλαζε προς το καλύτερο τότε, κάτι αλλάζει προς το καλύτερο και φέτος.

Η μιζέρια στο ύφος των περίπου 2.000 χιλιάδων ΑΕΛιστών που ήταν παρών στο δημοτικό γήπεδο της Γερμασόγειας διαγράφηκε από το πρόσωπό τους και τη θέση της πήρε η αισιοδοξία για ένα καλύτερο «αύριο». Η ΑΕΛ άρχισε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίας και κυρίως με τον κόσμο στο πλευρό της περισσότερο από τις 3-4 σεζόν που προηγήθηκαν.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ βρέθηκαν στο γήπεδο και μετέδωσαν την αγάπη και την αφοσίωσή τους στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Πάμπολλοι νέοι και ελάχιστοι παλιοί ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του γνώρισαν την αποθέωση, ενώ οι τόνοι όσον αφορά στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν, παρέμειναν χαμηλοί.

Οι παρόντες ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Κίττος, Ευάγγελος Γεωργίου, Ανδρέας Κεραυνός, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Έλβις Μπαμπάνκο, Νούριο Φορτούνα, Σωτήρης Βασιλείου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ανδρέας Κυριάκου, Έντι Μπογιόμ, Μάρκο Αϊρόσα, Χάρης Κυριάκου, Ούγκο Φιρμίνο, Λούκας Σόουζα, Ανδρέας Νεοφύτου, Μάριος Νικολάου, Μάρκο Σοάρες, Μπούο Μέσκα, Κάρλος Ουέλινγκτον, Γιάννης Μαύρου, Στυλιανός Παντελή, Παντελής Παντελή, Γιάννης Γερολέμου, Μάριος Ηλία.

Πόλος έλξης για τους φίλους της ομάδας ήταν τα νέα αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων με τους Πέδρο Μπενγκί και Αλί Σαβάν να απουσιάζουν με άδεια της διοίκησης. Τα αποκτήματα της ΑΕΛ που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση: Ανδρέας Κίττος, Έλβις Μπαμπάνκο, Νούριο Φορτούνα, Έντι Μπογιόμ, Χάρης Κυριάκου, Ούγκο Φιρμίνο, Λούκας Σόουζα, Μάριος Νικολάου, Κάρλος Ουέλινγκτον, Μάριος Ηλία

Μια νέα σεζόν απλώνεται μπροστά στους γαλαζοκίτρινους και παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες που συνάντησαν τα τελευταία χρόνια είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ενταθούν οι προσπάθειες ούτως ώστε το ρόστερ να πάρει την τελική του μορφή.

Να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες μετεγγραφές και έτσι όλοι οι παίκτες να είναι στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών, εκεί όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις η ΑΕΛ μέχρι τις 16 Ιουλίου. Οι αλλαγές στην ομάδα είναι πολλές. Μόνο και μόνο οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν έφθασαν τους 19!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ