aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπολογισμός τμημάτων της Ακαδημίας ΑΕΛ

Απολογισμός τμημάτων της Ακαδημίας ΑΕΛ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στις 30 Μαρτίου, λόγω της εξάπλωσης της Πανδημίας του ιού Covid-19, αποφάσισε την ακύρωση των Πρωταθλημάτων των Αναπτυξιακών ομάδων. Ως εκ τούτου οι ομάδες της Ακαδημίας και της ΑΕΛ έχουν διακόψει όλες τους τις δράσεις και προπονήσεις.

Οι ομάδες της ΑΕΛ συμμετείχαν στην δεύτερη φάση παίρνοντας μέρος στην Ανώτατη Κατηγορία έχοντας τα εξής αποτελέσματα.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-14

Με την συμπλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος με 17 αγώνες η ΑΕΛ Κ14  τερμάτισε στην 5η θέση με 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες και συνολική βαθμολογία 33 βαθμούς. Ακολούθως στην Ανώτατη κατηγορία (2η φάση) η ομάδα βρισκόταν  στην 5η θέση μετά από την συμπλήρωση 7 αγώνων με 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η τελική βαθμολογία της ομάδας είναι 8 βαθμοί.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-15

Με την συμπλήρωση της α’ φάσης του Πρωταθλήματος με 17 αγώνες η ΑΕΛ Κ15 τερμάτισε στην 4η θέση με 13 νίκες, 1 ισοπαλίες και 3 ήττες και συνολική βαθμολογία 40 βαθμούς. Ακολούθως στην ανώτατη κατηγορία (2η φάση) η ομάδα βρισκόταν στην 1η θέση μετά από την συμπλήρωση 7 αγώνων με 7 νίκες. Η τελική βαθμολογία της ομάδας είναι 21 βαθμοί.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-16

Με την συμπλήρωση της α’ φάσης του Πρωταθλήματος με 17 αγώνες η ΑΕΛ Κ16 τερμάτισε στην 11η θέση με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες και συνολική βαθμολογία 22 βαθμούς. Ακολούθως στην ανώτατη κατηγορία (2η φάση) η ομάδα βρισκόταν στην 9η θέση μετά από την συμπλήρωση 7 αγώνων με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η τελική βαθμολογία της ομάδας είναι 16 βαθμοί.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17

Με την συμπλήρωση της α’ φάσης του Πρωταθλήματος με 17 αγώνες η ΑΕΛ Κ17 τερμάτισε στην 5η θέση με 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες και συνολική βαθμολογία 33 βαθμούς. Ακολούθως στην ανώτατη κατηγορία (2η φάση) η ομάδα βρισκόταν στην 9η θέση μετά από την συμπλήρωση 7 αγώνων με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η τελική βαθμολογία της ομάδας είναι 3 βαθμοί.

Να σημειώσουμε ότι στην α’ φάση του Πρωταθλήματος συμμετέχουν 18 ομάδες όπου με την ολοκλήρωση 17 αγώνων οι 10 πρώτες ομάδες συνεχίζουν στην ανώτατη Κατηγορία και οι υπόλοιπες 8 αγωνίζονται στην Επίλεκτη Κατηγορία. Για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα έπρεπε να είχαν συμπληρωθεί 18 αγώνες.

Όσον αφορά στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 η απόφαση είναι η αναστολή του μέχρι και τις 13 Απριλίου, ότι δηλαδή αφορά και την Α’ Κατηγορία.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ΑΕΛ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι:

Στο πρωτάθλημα η ομάδα των Νέων βρίσκεται στην 2η θέση με 38 βαθμούς, 6 βαθμούς πίσω από την 1η θέση. Μέχρι την απόφαση της αναστολής είχαν συμπληρωθεί 19 αγώνες, με την ΑΕΛ να έχει 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Στο Κύπελλο η ΑΕΛ βρίσκεται στην ημιτελική φάση μαζί με Ανόρθωση και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών ενώ εκκρεμή ο αγώνας Πάφος FC – ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης η ΑΕΛ προκρίθηκε με 4-3 επί του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ