aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Θετικοί δύο ποδοσφαιριστές, φόβοι για περισσότερα κρούσματα

Απόλλων: Θετικοί δύο ποδοσφαιριστές, φόβοι για περισσότερα κρούσματα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Απόλλωνα παραμονές του κρίσιμου κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΛ. Στην ομάδα της Λεμεσού υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού και βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων μοριακού ελέγχου που υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θυμίζουμε πως την περασμένη βδομάδα οι γαλάζιοι ανακοίνωσαν τρία κρούσματα κορωνοϊού, που αφορούσαν μέλη του τεχνικού επιτελείου και του υπαλληλικού προσωπικού. Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο τα μέλη του τεχνικού επιτελείου πήγαν στο Τσίρειο, για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, με τα ιδιωτικά αυτοκίνητά τους και όχι με το λεωφορείο, ώστε να μειώσουν τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού.

Όπως είναι λογικό οι ενδείξεις για νέα κρούσματα σήμαναν συναγερμό στο Κολόσσι,καθώς κατά τα φαινόμενα ο Γιάννης Πετράκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και αναμένονται τα PCR υπό το φόβο περισσότερων κρουσμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ