aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-Ομόνοια και άλλοι δύο αγώνες ζωντανά στο εξωτερικό

Απόλλων-Ομόνοια και άλλοι δύο αγώνες ζωντανά στο εξωτερικό

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τις 17 Δεκεμβρίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει συνάψει συμφωνία με την πλατφόρμα ζωντανών διαδικτυακών μεταδόσεων (live football streaming platform) MyCujoo (https://mycujoo.tv/en/) για τη ζωντανή μετάδοση στο εξωτερικό, των αγώνων των ομάδων του Πρωταθλήματος Cyta των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει η ΚΟΠ.

Με τον τρόπο αυτό, η ΚΟΠ δίνει την ευκαιρία στους συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες των ομάδων τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Για την επόμενη αγωνιστική, τη 15η, μέσω του MyCujoo θα μεταδοθεί ζωντανά το ντέρμπι Απόλλωνα – Ομόνοιας που θα γίνει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 (19:00). Επίσης, θα είναι διαθέσιμοι για θέαση οι αγώνες Δόξα – ΑΕΛ (3 Ιανουαρίου 2020, 19:00) και Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός ( 5 Ιανουαρίου 2020, 19:00).

Και αυτή την αγωνιστική, η θέαση των αγώνων θα είναι δωρεάν. Όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, από τη 16η αγωνιστική, θα υπάρχει χρέωση πέντε ευρώ ανά αγώνα.

Η συμφωνία της ΚΟΠ με την MyCujoo περιλαμβάνει και τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση αγώνων Β’ Κατηγορίας, Futsal και Γυναικείου Πρωταθλήματος. Για αυτές τις διοργανώσεις, η θέαση των αγώνων θα είναι διαθέσιμη τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό χωρίς οποιοδήποτε κόστος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ