aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-ΑΕΛ: Θέλουν τρίποντο για πολλούς λόγους

Απόλλων-ΑΕΛ: Θέλουν τρίποντο για πολλούς λόγους

Το μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι Sabbianco Απόλλων – BetOnAlfa ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις15:00 προκαλεί το ενδιαφέρον της πετοσφαιρικής Λεμεσού. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ γυναικών Α’ κατηγορίας.

Πρόκειται για ντέρμπι που κρίνει πολλά και ίσως καθορίσει την πορεία των δυο ομάδων για την πρωτιά δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της πρώτης φάσης. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και τους χωρίζουν στη βαθμολογία τέσσερεις βαθμοί αφού η BetOnAlfa ΑΕΛ είναι πρώτη με 30 βαθμούς και ο Sabbianco Απόλλων τρίτος με 26 βαθμούς.

Ο Sabbianco Απόλλων το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος του Α Γύρου. Από την άλλη η BetOnAlfa AΕΛ με το βλέμμα στραμμένο και στην Ελβετία όπου την Τετάρτη αντιμετωπίζει στις 21:00 τη Νεσατέλ για τη φάση των 8 του Challenge Cup θέλει τη νίκη για δυο λόγους: Πρώτο: Να ξεφύγει από τον αιώνιο αντίπαλο. Δεύτερο: Nα πάει με καλή ψυχολογία στην Ελβετία.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη εμφάνιση της λίμπερο Έβελυν Στεφάνου σε βάρος του Sabbianco Απόλλωνα μετά τη μετεγγραφή της τον Ιανουάριο στην BetOnAlfa ΑΕΛ. Στον αγώνα του Α Γύρου που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η BetOnAlfa ΑΕΛ κέρδισε μ 3-1 στο «Νίκος Σολομωνίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ